lørdag 26. september 2009

Babysvømming.


Bildene er i fra Juli :)

Det var tidlig på'an til å være lørdag. Halv åtte var nemlig jeg oppe. Jeg og Morten heiv i oss mat, klær og pakket klart. Måtte faktisk vekke David. Han kunne ikke se mer fortumlet ut. Sikkert første gangen vi har vekt han. Da han lå i magen gjelder ikke!
Stolte og fornøyde og bake fire minutter på etterskudd møter vi opp. Men nei, jeg hadde sett feil! Vi var en over en time for tidlig! Så da var det hjem for å prøve å våkne litt.. Og David fikk iallfall bæsjer før vi dro dit. Tør ikke tenke hvordan det vil bli hvis han finner ut å gjøre det i bassenget..
Vi hadde det utrolig morsomt sammen! David var den eldste, men hadde ikke forventet noe annet. Vi lærte oss en fin måte og han på slik at han får bedre frihet til og bevege seg. Instruktøren vår skrøt mye om at han var flink til å svømme ;) Han ble fort trøtt da! Så ble ikke dykking i dag. Men neste gang blir det!
Da vi kom hjem la vi oss selvfølgelig. Ble litt brått vekt av at lillebror var på sykehus. Det er litt usikkert hva som skjedde men det går veldig bra med han nå. Hører rykter om at han har vært på damebesøk i kveld til og med!
Nå skal vi slappe litt av, jeg sto nemlig nettopp opp. Sovnet av da David skulle legge seg..

2 kommentarer:

  1. Gled meg sånn tel å se dåkk ;) Hihi. <3

    SvarSlett
  2. Åh, herlig å bade da :-D Blir artig å dukke under etterhvert!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...