mandag 16. november 2009

Uffda lille venn.

"Hei eg e syk"

Men han er seg selv lik, smilene har satt løst i hele dag. Han har flørtet med legen, fnist av en gammel dame og kjefta på diverse sløverier i huset. Han har ørebetennelse stakkars liten. Vi har fått penicillin, men den er vond å få i han. Han kastet opp middagen og kveldsmaten han nettopp hadde spist da kveldsmedisinen skulle gis! Så nå sover han med tom mage, var umulig å få i han noe etter tvang.. :( Feberen har vært veldig høy i dag også, men håper dette var den verste dagen. Godt rustet er vi i alle fall. I morgen skal vi kose og med en Pingu dvd! På tide å introdusere noe nytt kanskje?

Julekortene kom i helgen og jeg er i full gang med å skrive på dem og konvoluttene. Vi skal sende dem avgårde om en uke. Ellers så gleder jeg meg kjempemye til Luksusfellen som starter på'an igjen på onsdag på TV 3. Jeg elsker og se andre miste kontrollen over pengene sine og se hvor fælt de har det. Da føler jeg meg flink som er forsiktig med det lille vi har å rutte med :) Jeg trenger den boosten.. Det er ofte lett å falle for fristelsen.. kreditt kan jo alle få, tenk da! nytt baaaad, kjøøøkken, tv eller en hest?! haha, nei glem det.
God natt!

4 kommentarer:

 1. God bedring til lillegullet!!

  SvarSlett
 2. God bedring til den lille da :)

  Sv: Ja, det var så vondt at jeg ikke kom meg opp av sengen. Dagen etterpå måtte jeg ha hjelp til å dusje av jordmor for jeg klarte ikke å gå. Jeg klarte å stå da, så jeg dusja selv. Men skulle jeg tisse måtte sambo hjelpe meg bort til doen osv osv..
  Man blir ganske handicapet. Men det var meg, det er andre som er oppe og går samme dagen :)

  SvarSlett
 3. Huff da, håper han blir bedre snart! God bedring!

  SvarSlett
 4. Tusen takk ! :) Han er mye bedre så var heldigvis ikke noe kraftig ørebetennelse :)

  Takk for svar Pearl.. Det er viktig for meg iallefall og lære å ikke se på ks som den "lettvinte" veien :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...