torsdag 3. desember 2009

En liten syk gutt.


Det har vært noen vanskelige dager de som har vært. Siden mandag morgen har ikke David klart å holde på noe næring. Alt kommer opp i løpet av få minutter.. I tillegg har han diaré og høy feber.
I går var veslegutten utmattet.. han ble helt fjern i blikker og jeg og Morten kjente han ikke igjen til tider. Legen vår var bekymret for dehydrering så senere på ettermiddagen dro vi til sykehuset. Der fikk lillemann tatt blodprøver og ble grundig sjekket av en hel handfull med leger. Han fikk servert saft (!) som faktisk holdt seg i magen en stund. Det kom ikke opp før to timer senere. Vi fikk et valg, de spurte hva vi selv trodde.. Han kviknet litt til på sykehuset og noe innleggelse på isolat hadde ikke vært noe spesielt..
Nå i kveld ville ikke David ha noe og spise eller drikke. Han fikk noen få cheese doodles (tanten min som sa vi burde prøve ;) og litt mer saft.. Ikke mye med andre ord. Han sover enda og det er et kjempebra tegn, ikke har han noe spesielt til feber heller.
Er spent på hvordan matingen går i morgen..Må lillegutt bli bedre. Vi mener begge å se på lillegutt at han har gått ned i vekt.. og han er så blek.. uff :(
Av en eller annen grunn sitter to slitne foreldre enda oppe klokken ett på natten. Vi har ikke sjangs til å få sove..

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. uff, d må vær fælt førr dokker å david:(
  kiipt når man har løst tell å gjør alt førr å hjelp men så e d ikke så mye man kan gjør:/
  håp han bi beire fort, eg kryss fengran!

  SvarSlett
 3. Aww takker! Det seeeeer ut tel at han e beire idag ! :) Har ikke vært nå spesielt di her dagan men i dag bi det foring!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...