torsdag 21. januar 2010

Dagens fangst.

1. Monsterlekedrakt, 2 vanlige bodyer, 1 kortarma body, 2 ullbodyer, 2 ullgensere, 1 ullpysj, 1 ullbukse, 2 gensere og en myk dongeri bukse.

Ulla er i størrelse 86/92 så de har han kjempe lenge, den ene genseren er lagt bort siden det er neste størrelse og resten er kjøpt på lindex salg for under 200,- og kan brukes nå. Fint med noe nytt selv om han har klær. Venter også på en pakke i posten, også i neste størrelse. Herlig å ha klær klart :)

Vært på foreldrekurs i dag, veldig fint. David var så flink og lekte på helsestasjonsiden sammen med to andre barn uten å bekymre seg for at vi ikke var der. Bra han ikke "lider" av seperasjonsangst.. er nok verre for meg.
Ble middag på Meyer Cafeen i dag, jeg har fått penger så ;) Elsker Nav nå når vi har en som fikser alle papirene for deg, søknaden skulle jo ta 2 måneder.. Leverte den for senest to uker siden :) I tillegg fikk jeg etterbetalt så alt av regninger er betalt og noe er satt på sparekonto. Hurra!! En STOR bekymring mindre i hverdagen er forduftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...