lørdag 27. februar 2010

Elendig planlegger.

Hvorfor har det seg slik at det ALDRI blir som du planlegger at det skal bli?? I morgest var vi i perfekt rute! Men så tok maten litt lengre tid, påkledningen var ekstra kjedelig i dag for David, håret mitt levde sitt eget liv, alle penklær var minst en flekk på, sminken var borte, veska måtte pakkes, leting etter en skriveblokk og penn.. Måtte innom apoteket også. Joda litt sene ble vi men vi kom oss til Heia og i bursdag til Adele-Johanne! Fin lita prinsesse med prinsesse bursdag, og masse småttiser på besøk! :)
David var litt pynta han, selvpynta og med litt frukt og slikt var han og. Ble en kortere tur siden vi var trege. David blir fort trøtt og vi vil ikke at han skal bli gretten når vi er borte. Han bestemte seg for å bli trøtt 50 meter unna butikken, selv om det var en biltur på 3mil..

Møtte Marius, broren min;

Fant et bilde av han jeg. Vi kjøpte inn mat til hjemmelaga pizza. Pappa og Michael kom hjem til oss også og vi laget en MONSTER pizza. Dobbel familie deig, 350g biffkjøtt, 750g kjøttdeig og en baconpakke.. Fikk desverre ikke noe bilder av den, nå er den spist opp. Var utrolig godt uannsett. Gutta dro nettopp, vært en fin dag.

MEN svarte så mye som må planlegges til mandag. Hva pakker man egentlig til en ca. 10 dagers tur inkl 9 timer reisevei?

1 kommentar:

  1. SV: Ja, den var veldig kjekk :) Gleder meg til å prøve den ute og ikke bare inne :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...