lørdag 6. februar 2010

Kosete helg sålangt.

I går kom Sidsel innom med masse deilig lunsj mat, det var virkelig oppturen vi trengte. Sliten og vondter og planen var egentlig bare å sove sove. I stedet ble det kaffe, kakao, ciabattaer og sjokoladeboller!

Middagen ble spist etter David hadde lagt seg og besto av God Helg tilbudet på Kiwi, svinefilet, tikka og ja resten ser du jo hva er ;) Kjempegodt og veldig lenge siden. Tomat er digg til indiske sauser forresten, har du ikke prøvd det har du virkelig gått glipp av noe.
Det smakte også med et ISKALDT duggende glass med rødbrus.


Ligg godis ble det også! Synes dette er et UTROLIG bra og ny tradisjon i helgene. Har vel aldri vært spesielt opptatt av hvor mye godterier jeg spiser eller ikke, men har nesten slutta helt i det siste.. det kan vi ikke ha noe av?!
De rosa og grønne kulene reagerte jeg faktisk ganske kraftig på.. Merkelig, er det eple i dem tro..?


I tolv tiden våknet David, han har en del feber den siste uken. Termometeren viste hele 40 i feber! Bekymra foreldre henter kalde kluter, åpner nattdrakten og henter koppen hans.
Virker David pjusk? NEI han smiler og småkjefter og forteller oss all slags fantasifulle drømmer som han har hatt (tror vi). Da måtte jo mammaen løpe og hente kameraet.


Han virker i god form i dag, ikke noe feber eller tydelige vondter. Nå låner Sidsel og Gudfar han, tror han er på visning for venninnen deres ;)

Har du foresten lyst til å støtte oss i litt blakk tider med alt for mange idiotiske regninger så kjøp gjerne en t-shirt eller noe av meg ;)
Surt og selge klær jeg helst skulle ha kommet meg inn i igjen, men det blir og ER umulig. Har solgt noen bukser, hundre kroner er mer enn ingenting! :)
Her finner du annonesen på Finn.
Er også noen bøker, fra blant annet Henning Mankell og noe Harry Potter på engelsk. (og nå nynorsk). De fleste bøkene er bare lest litt i, falt ikke helt i smak og ser da ikke hvorfor de skal være i bokhyllen min. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...