onsdag 3. mars 2010

Det er vakkert her.

Sniker meg litt pc tid før kveldsmaten jeg.
David sover søtt like ved, gubber ser på tv og vi slapper av. Tar alt ting roligere, det er ikke noe poeng i å stresse, vi skal jo ikke rekke noe. Det er herlig!
Naturen er helt utrolig rundt her og den kommer inn overalt. Det er glassvegger overalt så hvorenn du er ser du ut. Det er en helt spesiell stil og arkitektur hvis jeg kan kalle det slik. Uvant men begynner og bli vant.
Det er en slags basseng sauna med basseng, spabadekar og badstu. Utrolig mange aktiviteter og hoppbyer som kan gjøres på mange forskjellige nivåer.
Det beste er maten, det er så utrolig mye godt og varmåltider tre ganger om dagen! :) Alltid frukt og yogurter og alt du kan tenke deg av drikke som du kan forsyne deg av.
Alle er veldig koselige og David har kapret så og si alle damene som er her! Det er hele tiden noen som står ved bordet og duller med han, og han elsker det. Det er veldig mange andre småbarnsfamilier her og par.
Det føles veldig naturlig å være her selv om vi har et opplegg på bare en og en halv time om dagen. Resten av dagen koser vi oss og gjør..ingenting? Føler på hvordan det er å være her og om dette er noe jeg (vi) kan ha nytte av og om vi skal tilbake hit for et lengre og et planlagt opplegg.
Av hensyn til andre kan det ikke taes bilder på området, noe som er ganske fortståelig.

Slettet en kommentar jeg forresten, frekka ;)

1 kommentar:

  1. Kos dåkk me avslappinga, det fortjen dåkk. Gi David en suss fra tanta :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...