søndag 14. mars 2010

Planlegges det på forhånd kan det UMULIG gå galt.

Ja for her planlegges det så det knirker i hodet mitt. Om noen uker har jeg nemlig bursdag, og da vil jeg veldig gjerne bruke de pengene jeg får på noe til meg selv!
Etter å ha satt opp et meget komplisert budsjett kom jeg nemlig fram til at økonomien er en smule stram denne måneden også. Overskuddet for denne måneden er allerede brukt på Isbjørn vår/høst votter og ullkrage til elskinge Daviden min. Ja og hårfarge, hva skjer med å alltid ende opp med en ti centimeters utvekst? føler jeg farger håret hele tiden..

Tilbake til planleggingen. I fjor kjøpte jeg nemlig denne herlige saken;

Du var høyt elsket, men ikke like mye som Emmaljungaen jeg har nå, som funker fint på vinteren også.
Mor mangler det aller mest i disse tider, forskjellige kroppsdeler eser jo ut og undertøy, bukser, velpleieprodukter og sokker er stor mangelvare!
Det er fryktelig morsomt at gravidbuksene jeg brukte da jeg gikk med David sist er vel trange allerede, strikket klemmer ubehagelig. Samme gjelder vel alle plagg utenom de herlige tunikaene. Trøster meg med at til sommeren trenger jeg ikke klær?!
Jeg tviholder på bursdagspenger jeg allerede har fått, trangen til å kjøpe noe er helt vill. Men også å betale en regning, hvor deilig må det ikke være å bli ferdig med denne puljen før neste kommer.
For tiden har jeg veldig lyst på et spisebord (et brukt et altså), men ps3 hadde vært stor stas for både meg og Morten.. Nyeste final fantasy spillet har kommet og jeg går glipp av det.
Har også lyst på en ny trille til David. Og en parkdress. Men jeg trenger jo klær..

1 kommentar:

  1. Samme Briovogn har vi:)
    Vært ganske fornøyd, men er ikke helt super på vinterføre... Heldigvis er vinteren snart OVER!

    Syns du skal kjøpe noe fint til deg selv, det fortjener du sikkert:):)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...