lørdag 24. april 2010

en STOR overraskelse!

Etter litt planlegging, mye fram og tilbake og litt venting ble en Samsung 55" LED tv kjøpt på Elkjøp av broren min Marius. Han ville nemlig gi Pappa en gave.
God hjelp fra kompis til Pappa som insisterte at Pappa måtte være med på en kjøretur og se den nye billige laptopen hans og være med på et verksted å få seg litt kaffe (ville han ikke kjøpe brus også kanskje?)
og en snill Michael som gikk med på å være barnevakt mot at vi filmet hele greia, sneik vi gaven inn i hus..

Var bare såvidt den gikk i bilen vår.

Var ikke helt enkelt å få opp trappen heller.
(synes det er litt morsomt hvor ivrige Morten og Marius var, som små unger på julaften:)

"oooh, aaaah!"

På plass! Så var det å ordne utallige filmer på harddisk og koble til nett osv.

Så kom en små kjeftende Pappa hjem etter en fin tur ute ;) Litt små kjeftende opp trappa før han utbryter et passende ord; "IDIOT!" Gliset kunne ikke vært større!

Ganske fornøyd!

Elsker å være med på slike overraskelser! Det er så utrolig morsomt, spesielt når det ikke er til noen anledning. Takk Marius! :) Pappa fortjener det så absolutt, tror VM i sommer blir bra nå ;) Kanskje slipper jeg fotball på Tv'n hjemme også?!

Må jo også nevne at softis sesongen er igang! kanskje dagen i dag blir tredje på rad?

Var på ny senteret i går Byporten, der vi endelig har fått H&M til den lille byen vår. Fikk ikke sett på noe til meg selv eller barna, men hjalp Marius å finne klær. Ikke alle som har to stykker som bærehjelp når en shopper ;) Gleder meg til vi har litt til overs etter bil fiksinga for da skal det handles litt sommerlige klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...