fredag 9. april 2010

Lege kontroll 27+5

Heldigvis funka heisen til sentrum legegruppe i dag. Mange måneder siden jeg har vært hos fastlegen nå, han hadde perm for å rydde opp i svineinfluensa tullet og en lengre reise til utland.

Form: Veldig veldig bra faktisk. Har funnet roen, og satt ned kravene og forventningene til meg selv en hel del. Morten er flink og gjør mye i huset, jeg gjør fortsatt litt her og der, men mindre enn før. Mye voksesmerter de siste dagene, men ikke noe verre enn det som er normalt.
Halsbrannen er faktisk blitt bedre. Ryggen og nakken er bedre. Det klør ikke lengre på magen. Ingen strekkmerker foreløpig (!) og brunstripa er faktisk helt borte. Hårene på magen også. Brystene lekker heller ikke, det er så herlig og slippe litt :)
Får mange kynnere om dagen, noen er veldig vonde og jeg må stoppe opp og pese litt. Helt normalt for noen sier legen min, hadde det slik sist også og det var et normalt svangerskap.
Prøver: Alt var normalt og helt fint.
Vekt: 2,5kg (startvekt 54.5kg). Altså ikke gått opp noe på 4 uker. Litt bekymret for om lillen vokser som normalt. Skal på ultralyd neste uke på vekstkontroll.
Symfysemål: 27cm, altså helt normalt i forhold til hvor langt jeg er på vei.
Aktivitet: Sparkene går for det meste innover. Det er litt vondt til tider og svir veldig i skambenet flere ganger om dagen. Kjenner bevegelser eller hikke hver gang jeg sitter/ligger. Mye hikking, iallefall to ganger om dagen. Har kjent både hode og rumpa tydelig! :)

Hjertelyden til babyen ligger på over 150 slag i minuttet. Spennende og se hvilket kjønn det blir. David lå på 120-130 hele svangerskapet :)

1 kommentar:

  1. Gutten vår har ikke begynt å bruke joggeskoa sine enda, han har eccostøvler og et par andre sko(også fra økonomisko) som han bruker nå. Helt enig med deg_ sko til småtroll er svinedyrt! men ikke første skoa til lillegutt detta... har gått selv siden august09 og me støtte lenge før det!

    å du... ikke bekymre deg for vekta... jeg gikk ned 10kg da jeg ble gravid med nr2 som jeg er 21+6 på vei med nå. JM sa den lille fikk det den trengte uansett... ligger fortsatt et par kg under startvekta enda. Kos deg med babyhuset!!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...