mandag 3. mai 2010

25. Juni 2010..

Blir jeg mamma igjen!


7 uker og 4 dager til... Jeg gleder kjempemye!! :)

I dag har jeg og Morten vært på fødselssamtale med gynekolog og jordmor. Jeg har vært veldig redd for fødselen siden forrige var så vanskelig i ettertid.
Både lege og jordmor ville anbefale meg et planlagt keisersnitt på grunn av de medisinske komplikasjonene etter fødselen sist. Skal ikke gå i detaljer men jeg er heldig som har en fungerende ende... ;)
Lettet over at det blir slik det blir jeg, og jeg gleder meg bare! :)
Det blir jo ikke så veldig naturlig over det hele, men lille snuppa vår skal få ha pappaen sin ilamme seg hele tiden, så får vi ta igjen tid de fem dagene vi må være på sykehuset på grunn av snittet.

Veldig rart å ha en dato og forholde seg til, men litt godt også. Vet at jeg blir fulgt opp og tatt vare på.

Synes plutselig tiden ble veldig knapp, mye som må ordnes.
Til nå har jeg handlet litt brukt, gode kjøp på finn.no. Blant annet en Emmaljunga citybag, avent isiQ eletrisk brystpumpe og lekegrind. Igjen på listen har jeg søskenvogn, hengekøye, litt klær og litt små saker som jeg har veldig lyst på.
Litt dumt at skattepenger og feriepenger kommer rundt den datoen, mestparten som er igjen å handle nå må nok vente til hun har kommet :)

Har nok å gjøre i huset, og strikkelista er lang!

3 kommentarer:

 1. Så bra at du fikk planklagt KS siden du hadde slike kompikasjoner sist. Men sikkert litt rart å vite nøyaktig dato for ankomst :-) Men da vet
  dere i hvert fall når babyen kommer.

  Så fine luer du har strikket !!!!

  Og, det går fint ann å handle etter at hun er født :-)

  SvarSlett
 2. Lenge siden jeg har vært her inne nå, men måtte besøke deg nå :) Ser det er litt som har skjedd siden sist! Planlagt ks tror jeg kan være betryggende for deg, og så godt at du får det å forholde deg til nå! Det har jo sine fordeler og ulemper det også såklart, men det er godt å få den muligheten! Ser også det var lite liv her, men godt ctg og ul viste ei flott lita jente <3
  David har blitt så stor, nyyydelig liten gutt er han! Enn at han snart blir storebror da! Litt over 1 mnd til bare jo! Synes det har gått fort jeg, var det ikke i romjula jeg fikk vite at du var gravid da?
  Forresten - kan jeg spørre hva du betalte for brukt citybag? Må kjøpe det til neste baby jeg og, og siden jeg vil kjøpe vognbag til både emmaljunga og oth, må jeg kjøpe brukt. Blir dyrt med 2 nye bag`er, hehe!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...