onsdag 5. mai 2010

6 årsdag!


Bildet er for 2 år tilbake siden, med en veldig liten David i magen, ingen i familien visste om spira som grodde i magen og kan si med hånden på hjertet at det var den lykkeligste dagen i hele 2008.

I dag er det seks år siden jeg og Morten ble kjærester! Det sa bare klikk, og vi har hatt noen veldig fine år sammen!
Vi har vært samboere i vel over fire år, og har vært sammen så og si hver eneste dag siden vi møttes for første gang, det blir bare slik og det fungerer veldig godt! ;)
Nå eier vi vår egen plass, har stasjonsvogn og snart to herlige barn sammen. Katt har vi også, høres ut som en veldig A4 familie?!
Planer og drømmer for framtiden er egentlig ganske enkelt å nyte livet. Fokus på å få ferdig utdannelsen min etterhvert, men vil helst jobbe noen år til, forhåpentligvis blir drømmehjemmet en realitet før David skal begynne på skole. Opptatt av å finne roen på en plass slik at han og lillesøster får vokse opp på samme plass med venner fra en skole.
Gleder oss til å reise rundt, sammen alle fire, kan ikke forestille meg å gjøre det på noe annen måte.
Men først skal vi fortsette og nyte denne småbarnstiden og alt den medfølger, dyrke hobbyene våre, pleie forholdet og kose oss i leiligheta vår, som er et riktigt så trivelig hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...