fredag 14. mai 2010

Det bare ble sånn.

Softis!! :)

Kuuuli!

Alltid vært veldig "streng" på hva David skal få spise og ikke spise. Det er jo ingen vits i og gi barna saft og søtsaker, de vet jo ikke hva de går glipp av.. Og det er ikke sunt verken for dem eller tennene.
Men det gjør meg så glad å skjemme han bort! (selv om han ikke vet at han blir det..).
Nå har han fått kuli i ny og ne en stund og han får smake på mamma's softis! Når vi er på besøk får han som regel smake på søtsakene på bordet.. enten det er chips, kjeks eller kake, bare i moderate mengder.
Selv om det skeies ut en del nå, så blir det neppe noe saft eller jus på tutekoppen her i huset nei.. og godisen kommer ikke fram før etter leggetid, men det er mest for min egen skyld og vekt ;)
Han er i en periode der han er veldig intressert i det vi spiser. Får alltid smake på middagsmaten, hvis det ikke er spesielt sunn mat så får han middagsglass før maten er ferdig, så får han spise og grise som han selv vil med det samme som vi har (og vi får middagsroen).

2 kommentarer:

 1. Eg bli så gla av å les innleggan dine! Eg gled meg til vi ska bli foreldra :)

  SvarSlett
 2. Hei

  Litt sukker og søtt skader da ikke :-) Mine spiser ikke så mye søtt foreløpig, men det kommer nok....

  SV: Jeg tror når det gjelder atopisk eksem at en må bare pøve seg frem, det som funker for noen, funker ikke for andre.

  Vi brukte kortison en stund ca en uke, og fikk slått ned all eksemen. Siden det har det ikke kommet tilbake. Bare noen røde flekker innimellom som kommer og går. Men ikke slik det var.
  Apobase er det delte meninger om. olivia har ikke reagert på den, men se her:

  http://www.dinbaby.com/forum/thread/141851451

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...