torsdag 27. mai 2010

Litt nytt.

Nå har jeg faktisk nettopp hatt babytreff, eller baby i magen treff blir det vel. Vi er seks jenter som har termin nesten samtidig, og i dag møttes vi igjen, alle sammen høygravid. Det ble litt baby snakk for å si det slik. Det er deilig å bli kjent med nye jenter, og at alle er så supre er jo et stort pluss!
Nå må jeg bare se eeeeen episode av Greys før jeg skal gjøre litt klart til i morgen. Da er det nemlig bryllup!

I går kom feriepenger og det har blitt litt shopping. Redebyggeren i meg er helt tullete for tiden, og jeg klarer ikke vente lengre. Regner med det er det beste, for det er ikke mye en rekker før kroppen og David sier stopp!
David har fått noen nye leker og sommerlige klær, mor har fått veldig mye garn, pappaen har fått nye boksere.. Så har det såklart blitt litt til lillepia i magen.

Noe er til vask allerede, her er det som kom hjem fra H&M, de er i minste størrelse, tror ikke jeg trenger noe mere klær nå i første omgang, men er greit å ha noe ferdigvasket til hun kommer.

David har også fått seg skikkelige sko. Det var på tide. Det endte med disse skinnskoene fra Skofus. Falt egentlig helt for noen fra Ecco, men hadde ikke riktig størrelse i de.

Litt småstrikk, raggsokker og djevellue i størrelse nyfødt. Synes sokkene virker alt for små til å skal passe, de blir iallefall med meg på føden :)


Anne-Kristin kom hjem i dag også, og det var stas og få se toget komme inn på stasjonen. Flagget var også med :) David er storfornøyd med å få tanta si hjem igjen!

2 kommentarer:

  1. Hehe, jeg synes faktisk strikkeriet så stort ut, men jeg ser det jo ikke sammen med noe. Artig med shopping da, fin fangst! De skoene til David var kjempesøte<3

    SvarSlett
  2. guuuud så fin den lua var. kjempefin farge !!! du er så flink !

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...