lørdag 8. mai 2010

Vært på føden en tur i dag.

Kjente svært lite bevegelse i hele går, og lå mange timer i natt og bekymra meg og venta på sprellinga som kommer når jeg legger meg. Kjente selvsagt noen dult, men det var så slapt og uvant!
Ringte føden og fortalte en koselig dame der om mine bekymringer og hun ville at jeg skulle komme inn.
Fikk CTG og tok sparketest. Det var SÅ deilig og se en fin og stabil hjerterytme! Lå i godt over en halvtime med en vill liten David løpende rundt på fødestua..
På tirsdag skal jeg på ultralyd for å forsikre oss at alt står bra til inni der. Veldig glad for den fine oppfølginga jeg får nå. Er så nært men likevel så langt i fra selveste dagen, og bekymringene blir bare større for hver dag. Helt naturlig reaksjon det da. Får bare prøve og tilpasse med dette nye roligere tempoet. Gleder med til å se henne på tirsdag igjen! :)

Kom forresten over denne linken på babyverden forumet i dag. Trist på en måte.. og ikke kan trøste på noen måte..

Snuppa har også fått noe nytt, heldrakt og body med blonder på ermene fra Janus! :) Fra gavekortet jeg vant på krabaten.no. Skulle egentlig bestille Kushies klær, men er så veldig glad i ull, og det er stortsett det det går i. Har veldig lite ullklær i str 60 og 70, så det ble de størrelsene.
Samme drakt som storebror har, den er helt fantastisk! Anbefales på det sterkeste!


(PS! Det snør i dag.. og sludder og regner.. fisj!)

1 kommentar:

  1. Bra at alt sto bra til. Det er lett å bekymre seg, spesielt mot slutten... Jeg syntes det ble roligere og annerledes type spark mot slutten, så husker også at jeg innimellom ble litt bekymret.
    Synes man blir veldig godt fulgt opp, heldigvis:)

    Snart kommer belønningen:)

    Søte klær, da. Deilig å ha ting klart!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...