tirsdag 1. juni 2010

Elsker arvet klær! :)

Denne sukkerklumpen er Morten for ganske nøyaktig 24 år siden, 2 års bildet hans.

Og dette er min.. eh.. ramp i dag. Etter nesten 40 bilder ble dette det beste ;) Pappaen bygger fotballmål og David roper i rørene. Ikke akkurat lett og se etter likheter på bildene heller..!

Dagene går alt for fort nå, nesten litt små panikk! Det skjer så mye med David, utviklingen er helt ekstrem akkurat nå! Utrolig spennende, men nesten litt trist også, han begynner å bli FOR smart for mora si!

I dag begynte han og susse på ordntlig, vi har fått slengkyss og suss på munnen, men lyd såklart, i hele dag. Han går rundt og sier "pakke" mye nå (pakke er bæsj i bleien..), danser rundt og rundt og med tripping og armer veivende vilt. Han sparker mye ball, han skal skru på alt med skrujernet, spiser alene med skje, gaffel og drikker fra glass oftere og oftere. Han sier "aaaaoww" hver gang han faller, skal hjelpe til å smøre inn kroppen sin og synger mye. Han har en drømmehagen sang, en tøfferud, bæ bæ lille lam og mikkel rev sang som vi kan kjenne igjen. Borte bø er veldig morsomt og si til fremmede, og han flørter vilt med damer han ikke kjenner.

Det jeg kommer på akkurat nå :) Mye latter i huset for tiden :)

4 kommentarer:

 1. Ja, det er utrolig gøy å følge med på utviklingen til de små. Det er nesten så en må holde seg fast, for det går så fort.

  Kjempeøy med klær til barna som en selv har brukt!!
  PS.Ligger en utfordring til deg i bloggen min

  SvarSlett
 2. Så utrrroooolig flink David er!!! Språklig ligger han virkelig noen hakk foran Isak, hehehe! Jeg skjønner ikke at det går an at tida går så fort og at de blir så store og flinke, men den gjør visst det.. :-)
  Så søt paps var som 2 åring da, og jeg så med en gang at David er lik pappaen sin!

  SvarSlett
 3. Arveklær er fantastisk :D
  Utviklingen til ungene er noe som skjer så utrolig fort og som man ikke bør gå glipp av, men som ofte bare flyyyr forbi ;/ Nyyyt tiden <3

  SvarSlett
 4. Jeg elsker arvede ting :) Buksa var jo superfin!
  Så flink David er da. Utrolig morsomt å se utviklingen til disse små.
  Jeg har forresten ikke glemt gaveleken altså. Jeg har bare vært litt busy, så har ikke fått begynt å tenke på det en gang enda. Skal prøve og få ut fingeren snart ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...