torsdag 19. august 2010

6 uker kontroll.

Akkurat nå sover hun søtt i babybjørn vippestolen sin.

I dag var det tid for en smule forsinket 6 uker kontroll. Gutta var syke så vi jenter tok vogna fatt og dro bare vi til helsestasjonen.
Vekta ligger på 5120 gram, 8 uker i morgen. Hun har roet seg veldig! Blir ei lita, nett jente Sofie? :) Synes det var altfor skummelt å være så lenge uten puten.. legen skulle jo sjekke uten. I tillegg skulle en medisinstudent bli undervist og prøve seg fram. Svetten RANT, kunne de ikke bare kjappe seg?! Sofie lå og strakk seg og sprella så fornøyd.
Masse skryt for ei kvikk og perfekt lita jente. Herlig å høre som mor.
Fikk også vite at hofta var vist veldig umoden også.. Den kommer nok ikke av på neste kontroll..
Var også inne til helsesøster og fikk prata litt, synes det er godt med god oppfølging selv om jeg ikke har noen spørsmål.

På turen hjem fikk jeg plutselig mer og mer vondt i halsen, og da jeg kom hjem var jeg helt ferdig. Typisk. Klokken 3 dro Morten til fysio med Sofie så ble jeg og David hjemme istedet..
Fikk sjekka bakhodet, synes det er så flatt. Det skulle vist bli bedre av seg selv så snart puta er av. Fikk tips om hvordan vi skal øve i mageleie og beskjed om at Sofie faktisk kan være litt uten pute, så lenge vi holder bena fra hverandre! :)

Håper på å bli friske snart, MYE som skjer de nærmeste dagene for å si det mildt.. :)

2 kommentarer:

  1. Hei. Ville bare legge igjen en kommentar og si at det er en kjempeflott blogg du har. Mammablogger er det jeg liker best å lese, og din var kjempeflott. En fin hverdagsblogg med glimt fra hverdagen deres. Jeg legger meg til som følger og kommer nok tilbake her igjen.

    Klem

    SvarSlett
  2. Jeg tror at lillesnuppen ikke trenger puten så lenge! Jeg håper iallefall det... Men heller puten enn at hoftene skal være mongo resten av året... Det var jo fare for at Marius skulle ha pute, det visste vi før fødsel, og da sa JM at i afrika bruker de ikke puter, da de bærer alle barna i sjal, med beina skilte... Marius skal på kontroll igjen om tre uker, for å se om hoftene er som de skal.
    Nye blogger er alltid spennende å kikke innom, og ja, døgnet skulle hatt flere timer. Så absolutt! Skulle hatt ett bloggskrive/lesedøgn i uken. DET hadde vært noe :P

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...