torsdag 5. august 2010

Barnehagegutten.

Første dag i barnehagen gikk over all forventning! Første dag var jeg og Morten sammen med han i rundt tre timer. Etter en stund ble han veldig grinete og vi tenkte vi skulle dra hjem.. Når vi kommer ut løper han avgårde og er i storhumør! Lekte kjempefint, og å spise SAMMEN med de andre barna var bare helt fantastisk virket det som. Han heiv i seg fire brødskiver og var den siste fra bordet.. Etter maten dro vi hjem og tok duppen. Onkel Tore og lillesøster var nemlig hjemme og venta på oss :)

Dag to, i dag gikk om mulig enda bedre. David ensa oss knapt hele dagen. Vi gikk og hadde samtale med kontaktpersonen til David (som forresten er fantastisk! kunne ikke vært mer heldig der). Etter samtalen så satt han fornøyd i storunge stol og spiste pannekaker og drakk melk.. noe han til vanlig ikke liker.
Tid for legging, det vi begge har vært mest nervøse for.. men NEIDA, gutten legger seg rett ned og sovner kjapt. Noe han aldri gjør hjemme..!
Så da var det bare for oss foreldre og lillesøster og trille hjem og vente på telefon om at han var våken. Så dro vi og henta han hjem igjen.

Han har vært i knallform i hele dag. Lekt og herja med Onkel Tore som dro sørover og hjem i dag, og vi var en tur på tidenes kjedeligste tivoli.
Er spent på morgendagen, da skal vi være litt lengre borte fra godgutten..
Det er litt tøft for mor, det må jeg innrømme, men det går seg vel til.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...