mandag 30. august 2010

Å være fotograf..

..når det er en ettåring som er motivet er ikke å betrakte fant jeg ut i dag.. ;)
"villstyringer som løper rundt og er umulig å kontrollere".

Fotograf Rolf Ørjan Høgseth.

Jeg er kjempefornøyd med bildene jeg da! David er så nydelig! Fotografen tar som regel mest bilder i svart/hvit, men heldigvis fikk vi noen i farger også. "Alle" i Rana har nesten likedane bilder uten farge.

Dagen har vært hektisk men koselig fordet om. Babygruppa samla seg i dag, supre jenter!

Vi har også vært på røntgen og ultralyd med hoftene til Sofie. Opplever "systemet" som idiotisk.. Etter røntgen fikk vi beskjed om at vi var ferdige. Litt rart da, så da de i resepsjonen skulle finne ut om vi faktisk var ferdige ble vi oppringt om at vi skulle på ultralyd også.
Etter den fikk vi beskjed om at ja vi har time til ortoped om SEKS uker.. Først da skal han se på bildene og videoene som ble tatt i dag for å vurdere om puten skal av..?
Den beskjeden godtaes ikke, greit det kan være mye å gjøre men dette er ikke noe som tar så alt for mye av tiden deres..
Bare håper at ortopeden ikke må se henne fysisk også..

I morgen tiiidlig reiser vi alle sammen til Bardu.
Bilen er nesten ferdig pakket nå. Morten skal bare på butikken og kjøpe noe mat til turen i morgen så skal vi finne senga :)

4 kommentarer:

 1. Åh, men det ble jo et kjeeempefint bilde!!!
  Jeg og tenkte å bruke den ullbuksa der på 1,5 års bildene på Isak, og nå angrer jeg på at jeg ikke gjorde det ser jeg. Det der ble knallfint! David-gutten er en skikkelig søting <3

  SvarSlett
 2. Et flott bilde av en skjønn gutt!

  SvarSlett
 3. Så fint bilde av en aldeles hærlig gutt. :-) Forstår at du er frustrert over "systemet" og alt. Ikke gøy å føle at man blir en kasteball frem og tilbake og attpåtill må vente så lenge på svar. Huff... Håper det går fortere.

  Det ligger en Award til deg på bloggen min, hvis du vil.

  Klem.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...