søndag 26. september 2010

3 måneder!

Sofie i dag, i den nye nydelige kåpen hun fikk i gave til 3mnd dagen sin!
Perfekt til å ha over puten.
Tiden flyr og snuppa er plutselig ikke et lite spedbarn lengre, men en liten godklump av en baby!
Denne jenta er en merkelig liten person. Bedagelig som få, alltid et smil på lur og fornøyd med det meste. For foreldrene er det uvant å ha en liten en som krever så lite av oss men som gir så veldig mye tilbake!
Når hun først er i gang med pludringen har hun vanskelig for å stoppe, og hun har ledd høyt flere ganger allerede. Herlige latteren :)
Hun forsøker å få ta i ting, og tygger på hendene mye.. det er ofte at hun stikker dem så langt bak at hun kaster opp faktisk.. sin egen verste fiende!
Storebror er best og det er som regel han hun er mest intressert i. Kanskje ikke så rart så flink som han er. Gir sutter, prøver ut snørrsugern, kaster bleiene hennes i søpla, stryker på hodet, triller vogna og sier i fra om hun er for høylydt!

Sofie har puten som hindrer utviklingen hennes litt. Ligge på magen er vanskelig for henne og ubehagelig, så hun trener bare når hun ligger på brystet til noe. Rulling er uaktulet og sprellingen redusert. Det hindrer ikke henne i å sparke av dyna si da, hun er så aktiv som hun klarer med pute på. Så får hun ta igjen de andre små nå behandlingen for hoftene er ferdig :)

1 kommentar:

  1. Gratulerer til tulla med 3 månder. Tiden flyr når man har barn. Gjelder å ta vare på de små øyeblikkene. Og det er godt at denne søta tulla har en flink storebror. De har nok mye glede av hverandre. Det ser jeg i alle fall her i hus. Selv om det kan gå litt tøft for seg av og til, men de er stort sett glad i hverandre. :-)

    Klem.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...