lørdag 6. november 2010

Skjulte skatter.

 Pappa'en min har ryddet på loftet og da fant han fram en god del bøker fra barndommen. Trodde det meste av bøkene var gått tapt, så jeg er veldig glad akkurat nå for å si det slik! :)
Boken i midten over er minst 40 år gammel og er eventyrboka Pappaen min hadde når han var liten. Når småtassene mine blir litt større og ikke bare vil spise opp bøkene skal vi ta den fram.

 Disse er ca. 25 år gamle, fra Donald klubben og er storebror Marius sine.
Vekker mange gode minner, spesielt Padden og Mikke og Langbein på gulljakt! :) De er ganske slitte, så de må nok vente litt med å bi brukt så de ikke blir helt ødelagte.

Gode minner! Boken helt til venstre husker jeg best, spesielt historen om pannekaka. Som jeg bladde i den boken når jeg ikke kunne lese, og bare drømte om at å forstå ordene i den.
Nå er jeg jo over middels glad i å lese bøker. Gode bøker!
Da jeg var 13 føyk jeg igjennom min første ordentlige bok nemlig Tolkiens Hobbiten. Elsk! Hoppet rett over på Ringenes Herre og brukte knapt en uke på 1000 sider.

Blant bøkene var det også mange fine typiske eventyr bøker som selges også i dag, dikt og regler, miljøbøker og følelser bøker. Samt noen store bildebøker.
Den eneste boka jeg savner er en med en bitteliten kanin som havner på en kaninfabrikk.. men så klarer han å rømme.. Håper vi finner den fram, for den har jeg ofte tenkt tilbake på :)

2 kommentarer:

  1. lag profil på bokelsker/bokelskere.no. da har du full oversikt over hvilke bøker du har lest. litt som ei didital bokhylle

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...