torsdag 31. mars 2011

Late dager uten innhold.

Litt vanskelig å blogge når en fortsatt føler seg halvt ihjelslått, og en har knapt energi til å løfte opp strikketøyet.
Har hatt bursdag disse dager, 24 år gammel. Snart halvveis til femti, men føler meg som en fresh 17 åring enda.. helt til jeg ser meg selv i speilet såklart, hihi.

Morten varter meg opp til beste evne, dette er en fulltidsjobb, langt vanskligere enn når barna er syke. Svigerfar og Lola stelte i stand fantastisk middag, kake og ekte vaniljeis igår. Så ble det litt bursdagsfølelse.
David har lagt masse omtanke i et fargerikt kort. med hele fire sider fylt av kunstverk! (Sofie hjalp vistnok til litt også).
Fikk også den nyeste og siste boken i Hulebjørnens Klan av Jean M. Auel. Ventet i fem/seks år (tror jeg) på denne boken, så ender utgivelsesdatoen på bursdagen min 29. Mars. Hurra! :)

Her om dagen holdt de på å skrape is av veiene i nabolaget og samlet alt rett utenfor kjøkkenvinduet. Det var to par store øyne, mye vindusklasking og "tjaktor" roping :)


3 kommentarer:

 1. Så søt blogg! Snubla over den ved ein tilfeldighet, og måtte scrolle meg nedover og sjå på alle de flotte bildene! Nydlege små søtnoser dere har!

  SvarSlett
 2. God bedring til deg! Og gratulerer med overstått :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått dag!
  God bedring!

  Jeg har alle bøkene om jordens barn jeg også, men har aldri kommet i gang med den siste. Kanskje jeg skal lete den frem jeg også...

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...