søndag 1. mai 2011

1. Mai feiring og tøfftøff gutt.

Klokken 11 i dag satte vi ungene i vogna og tuslet det lille stykket ned til byen. Mens vi ventet ga vi duene litt bolle.. Eller måsen kom og tok den da, og vi måtte søke dekning.. ;) 
Så gikk vi ned til bussholderplassen og ventet litt, før det kom hundrevis av biler og motorsykler kjørende forbi. Bestefar var en av dem også. Liten tradisjon her i Rana som er ganske så koselig.. hadde det ikke vært for den sure vinden så hadde det ikke vært noe å sette fingeren på!
Alt av kjøretøy er svært populært hos de små.. Sofie elsker alt som bråker, så dette var midt i blinken, hun satt og ropte i fryd i vognen..


En del av tradisjonen på denne tiden av året er å ha tivoliet på besøk i sentrum. Vi tuslet de få meterene der, og tittet litt på karuseller og livet. Var veldig usikker på om David har nådd karusell alder, spesielt siden han er litt små skeptisk til nye ting og skal helst protestere og ta den helt ut (gjelder i hvertfall nye klær og sykkelen!). Satte meg sammen med han i toget, men nei han ville sitte selv. Han ville tydelig sitte sammen med gutten foran, så da gikk jeg for å knipse litt av den lille gutten med det store gliset! 
Han har fortalt i hele dag hvor artig det var med toget.
Etterpå tuslet vi opp til gågaten, mistet en grillpølse i bakken og stjal Mamma si pølse. Så kom tante forbi, og de fikk lekt lenge på lekeplassen.


Holder foresten på å kutte ut dag-luren til David, han vil ikke sove om natten og sovner ofte ikke før klokken ti på kvelden. Har gått bra i helgen men skal prøve å korte ned i barnehagen. Merkelig med denne nye friheten, å slippe og sitte inne mellom halv tolv og to hver helg! Snart er det på'an igjen med Sofie, men en liten pause fra det sier vi ikke nei takk til.

1 kommentar:

  1. Ja dette har blitt en tradisjon!
    Vi pleier vanligvis å være med i kortesjen, og kjøre turen fra Mosjøen til Mo siden pappaen i huset er aktiv i bilmiljøet her. Men i år ble det ikke tur siden han har kjørt sund "ræcerbilen" som Lea kaller den. Men kan ikke si annet enn at det var deilig å sove lenge ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...