søndag 15. mai 2011

Faktisk fint vær.


Det kan virkelig bli fint vær her i Bardu også!  Østavinden var ikke like sterk i dag som den pleier, sol har vi hatt alle dager, men en isende kald vind som muligens kunne ha gitt ungene vinger har vært konstant.
Sofie utnyttet dagen med litt rampestreker og mold spising før hun ble fersket.

På innedagene har vi utnyttet tilbudene som er her. Vi har malt litt "kunst". Både bil, tog, Postamn Pat og en brannbil og Jess - Postman Pat sin katt. Alle de viktigste tror jeg.


Så har vi fått finværet inn til oss. Det er vinduer overalt, fra gulv til tak. Og i kjelleren der vi malte hadde vi godt med dagslys iværtfall.
Når vi ikke er der nede er det gøy og henge på vinduet og se ned.


Er så fornøyd og glad for maten vi har fått til nå. Nydelige middager og varme lunsjer. Alt er såklart det beste jeg har smakt.
I dag var det all salat du kan tenke deg til med løvstek, pommefrites og bernaise saus. Men bringebær og sjokolade fromasje og krem til dessert. Ah! og i morgen en typisk søndagsmiddag - finnbiff. 
Sofie får den samme maten som oss nå. Eneste "babytingen" hun får er to flasker Nan 3 om dagen, en om morgen og en til kvelds. Når hun tipper 1 år så blir det ekstra lettmelk på henne..


Vi har også tatt oss turen til bassenget. Bilde ble det ikke for alle armer var svært opptatte med de små. Etter litt vilter plasking/svømming og leking tok vi oss faktisk en halvtime i stampen med masse deilig olje (for eksemet til de små).
Vi skal i morgen også, badedagen blir så mye mer morsom da.
Og slitsomt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...