fredag 6. mai 2011

Kjærestedag og allergitesting.

5. Mai var hadde vi sjuårs dag! Dagen ble ikke feiret på noe måte igrunn.. Morten fikk et nytt belte i overaskelsesgave.. Også bestilte vi oss mat hjem, siden vi ikke hadde energi til å komme oss ut døra.

Indisk :)
Måtte hente David i barnehagen midt i duppen hans, spurte om vi skulle kjøre bil og da var han plutselig våken. Jeg har grudd meg så lenge til denne testen, såklart var det helt uten grunn igjen ;) David pratet og viste frem legen og sykepleieren alt, og det var morsomt at Pappa også ble tegnet på armen.
Han er vist veldig allergisk mot katt, merkelig at vi ikke har merket det før.. Vi hadde jo katt i 1,5år av hans liv og merket ingen forskjell når hun flyttet ut..?
Allerede begynt å se etter allergikatt, den dagen vi flytter ut skal vi ha husdyr!
Fikk beskjed om å ta blodprøver også for å teste diverse allergier som cøliaki. Damen stakk og stakk og lette etter noen blodårer og ble små irritert fordi han rørte på armen?! Så brutalt ut slik hun stakk og rotet rundt med halve nåla inni armen på gutten min.. Ble ikke noen blodprøver i dag, og frister lite å dra tilbake igjen til den surkjerringa.

I går fikk vi en til å hjelpe oss med bilen, for noen dager siden skulle Morten og Pappa fikse bilen og klarte på et vis å knekke av en bit. Kan ikke noe om biler men fikk vite nok til at det ble litt krise stemmning. Glad vi kjenner til noen som både har deler og kan dette med bil til å hjelpe oss! Delen tok nemlig 1,5 uke og bestille og vi kjører nordover på tirsdagen som kommer.
Vi skal tilbake til Viken og skal være der i fem uker denne gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...