lørdag 21. mai 2011

Planlegging til ettårsdagen.

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne med planleggingen.
1 år er en ganske stor dag.
For min del så er den større en dåpen, og bursdagene etter der igjen. Nå er hun ikke baby lengre (mest sannsynlig så kommer hun til å være den pittelille babyjenta mi til hun sier jeg skal holde kjeft da;), hun skal begynne på sine første stabbende skritt, ordene kommer og hun blir mer tydelig et eget lite menneske som ikke er like avhengig av foreldrene sine.
Hun skal begynne i barnehage, få seg nye venner og klare seg uten oss for første gang. Hun og storebror kommer til å leke mer og mer.. og krangle mer. Det merker vi allerede godt forresten.
Jeg gleder meg nesten mer til hennes første "ordentlige" ord, hennes leking og lurerier akkurat fordi jeg vet hvor herlig det er.
Hvilken sanger er det hun kommer til å synge på i timesvis før hun legger seg?
Jeg gleder meg også over hvert sekund vi har nå. Nesten hver uke finner jeg meg i å si at de små er i en herlig alder nå.. (og samtidig si at jeg gleder meg til de blir sløve tenåringer.. selv om det kanskje ikke er helt realiteten).

Nå var det vel egentlig bursdag jeg skulle skrive om da..
Lurer på om det blir bestilt en bursdagskake i år, hvis jeg bare finner noen som lager på privaten.
Bursdagsgave aner jeg ikke, klarer ikke helt og skyve bort det og ikke sløse.. kjøpe noe som trengs. Begynt å vente til etterpå for så og gi noe hun trenger og kanskje ikke fikk.
Egen bløtkake?
Tema? 

Tenk at hun har vært så lita.. sukk :)

Kom gjerne med tips til ettårsdagen :) 

1 kommentar:

  1. 1års dagen er stooor :) Absolutt ! Helt enig..
    Vi inviterte familie og fadder.. Så serverte vi middag først, tikka masala og så kaker og kaffi :) Det var en absolutt vellykket dag og vi stoor koste oss :)
    Ønsker er ikkje alltid lite lett, men gåbil er veldig kjekt å invistere i når de er blitt 1 år:)(Om de ikkje har fra før av):)
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...