mandag 20. juni 2011

Flinke jenta!

Dagen startet med en liten jente som ikke ville sove luren sin. Hvorfor det egentlig når hun kan holde Mamma'en sin i handa og gå rundt?
Så vi bestemte oss for å gå tur. Pyntet henne litt, men måtte innom byen og sikre oss en siklesmekke så "antrekket" ikke ble skittent. På turen sammen med Trude måtte vi jo såklart stoppe og kjøpe smågodt.
Sofie ville ikke sove. Hun besvimer vel av utmattelse før hun sovner frivillig i vogna si.
Møtte storebror, onkel og bestemor i gågata, så gikk vi til bestemor som heldigvis har en reiseseng stående. Sofie sover. Og vi koser oss med middag og David tullball.
Klokken fem dro vi for å knipse bilde av babyene på babytreffet, snakker om kaos med ni barn og sju voksne i den lille stua. Men bilde ble det! :) Og antrekket fikk utført halve jobben sin, fortsatt rent og fint.
Sofie var en fryd og ha med, så god mot de andre og gjør mye morsomt for å få oppmerksomhet.
Etter altfor kort tid måtte vi dra. Var på foreldremøte for Sofie i barnehagen. Fra 15. August er hun en liten kråkebolle! På samme avdeling som David; Kråkskjæret.
Hun sjarmerte foreldre i senk med klapping, vinking og snakking. Brukte alle til støtte på hennes vei. Det var bare to andre små der, litt skuffende, hadde jo lyst til å møte de andre hun skal gå med! :)
Mens vi var der gikk hun faktisk mange skritt! Siktet seg inn på en kjeksbit og hun for avgårde!! Så stolt at det gjorde nesten vondt! Og nesten litt flaut, for jeg måtte jo fortelle alle det der også.. :)
Løp hjem en snartur for David kos og suss, lesing og legging.Dro til Pappa i kveld og vasket litt.. hektisk men herlig dag! :)


Sofie elsker og gi bror kos!

Og David elsker og gi søster kos! :)

1 kommentar:

  1. Så søøøte de er! (og lillesøss er jo straks 1 år! Hipp hurra!)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...