søndag 19. juni 2011

Kopter! (helikopter).

Etter besøk av Gudmor Lisbeth og Rune dro vi og møtte familie, fire av dem dro med helikopter som var bursdagsgave til svigerfar :)
David syntes dette var kjempespennende, men litt skummelt også, ville helst bli holdt eller sitte i vognen da helikopteret lettet og landet. 
Sofie syntes såklart at dette var hysterisk morsomt. Pekte som bare det og måtte forsikre seg at vi så det hun så.
Tenkte rundt dette tidspunktet at det burde for f**n ikke kræsje nå :P

Rett etter at det dro kom Pappa på sykkelen. Den var også litt skummel ;)
På middag til Pappa senere fortalte David livlig til onkelen sin om at han hadde kjørt helikopter og at det var litt skummelt. Litt helikopterlyder måtte også til. Lille juksemaker ;)

Ikke plass til oss! Ikke det at jeg hadde gått med på å sitte på "livsfarlige" helikoptere ;)
Dag 1 av matdagboka til David i dag. Kjenner allerede at dette er noe "piss". Hvordan i all verden skal jeg liksom vite hvor mange gram chips han spiste? og fettinnholdet? Dagen startet heller elendig vil jeg si på den fronten.. ikke hadde vi brød, han fikk hele tre forskjellig pålegg på baguetten sin, vi glemte av lunsjen så ble en yogurt istede.. og chips til middagen da. Håper ikke vi får høre at  vi må streve mer for å finne sunne (og vanskelige) middagsmåltider?
David sliter så veldig med hard avføring og eksemet, så prøver ut gjennom matveien om ting blir bedre, han går også på 5ml parafin to ganger daglig.
Han kvier seg enda, selv om det er godt over en måned siden det var vondt og gjøre nummer to.. han holder seg og er redd.. Får så vondt av han! Vi har prøvd og øke dosen med parafin, men da kom det fire/fem diarè lignende bleier, barnepleieren er veldig bestemt på at det skal være avføring hver dag.. Det går vist ikke. Så får vi se hva ernærings berta sier da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...