tirsdag 16. august 2011

Første dag i barnehagen.


Morgenen starter som vanlig, melk i tåteflaske. Hun må få lov til å være litt liten en stund til.
Med trøtte morgen tryner prøver vi og skynde oss litt.. Når jeg gir klarsignal til å finne frem blinke skoene til David, så ser vi plutselig at vi har 40 minutter og slå ihjel. hmph.


De ser kanskje ikke fornøyde ut.. kanskje de ikke var det heller, men mor husker bare smiiil! På tur til barnehagen. De 50 meterene.. måtte stoppe før parkeringsplassen, litt teit med photoshoot foran "leverende" foreldre.


Sofie oppdager bror ute, gøy!
Hun overasker ikke, viste fra før av at dette kom til å gå kjempebra. For henne iallefall.
David ville ikke helt gi slipp på oss, men fantastisk barnehagepersonale tok saken, og vips så sprang han rundt med kompisene ute.
Mye sutring hele tiden mens vi var der, følte Sofie kanskje fikk litt mindre oppmerksomhet, de gikk jo konstant og rugget på hver deres gråte-baby. Håper det gir seg fort, imellom tiden kan hun heller ha kortere dager..må jo få litt vondt i hodet av alt bråket.
Hun spiste to-tre brødskiver (matet gulvet med to-tre?).. så tuslet vi hjem. Hun krasjet ved bleieskift hjemme, nesten tre timer etter den vanlige luren sin.. rett i seng :)

I kveld ble sove-vognene gjort klare. Den vognen Sofie egentlig skulle ha, har ikke muligheter for seler.. hmpf. Trakk frem Carena vognen fra skapet. Den har ikke full liggestilling, men David skal ha den. Håper han er klar for å kutte ut dagsøvnen sin snart :)
Har et teppe i rumpa så det er ganske greit flatt nedi der da.


Så får Sofie heller David sin sovevogn. David sover ikke ute på kalde dager.. Det vil si, han er inne så lenge det er minus grader pga atopisk eksem. Denne vognen har regntrekk/myggnetting og en ganske lun skjerm.
Under vognen ligger helsetepper, kosetepper og voksiene. De har begge ull under seg.. varmt og godt :)


Skummelt og skal prøve å sove i barnehagen i morgen. Det kan jo hende at hun ikke sovner? Hva gjør vi da? Får vi også en slik sutre-baby? ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...