fredag 2. september 2011

Det blir så fint!


Over sengen til Sofie har det kommet opp en nydelig vimpel rekke i friske farger. David var så heldig og fikk en vimpel rekke da jeg var med på bytte lek her i blogg verdenen.
Denne har en venninne av meg laget, imot at jeg strikket til henne. Jeg ble så glad når jeg fikk vite at hun kunne sy, alle trenger noen som kan sy rundt seg! Og jeg strikker gjerne for henne!

To bildelister har også sneket seg på veggen. Litt favoritt bøker har kommet frem, så leselysten kaller oftere. Må ærlig innrømme at jeg synes nok at det er ganske håpløst og skal dekorere på barnerom, jeg kommer nok bare til og sette litt ting fint frem kun for bilder.. Det blir jo slept rundt i hele huset i løpet av ti minutter.
Putte kassen har ingen klosser, det ligger noen under sofaen, en i sluket på badet (tror jeg?) og en på soverommet til de voksne.


Lekene har fått sine faste plasser. I hvert fall sånn ca slik at selv gubben ikke klarer og rote det til. Det er deilig og ha tog-baner på et sted, duplo, biler, pedagogiske og lære leker og kjøkken leker. Nå går det jo an og leke! :)
Det må mer farger inn i rommet, det ser alt for rent ut nå.. det kan vi ikke ha noe av. Flere bilder kommer når det er pause i sykdom og overskuddet melder seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...