tirsdag 1. september 2009

Guttene mine

Endelig fikk jeg og morten overført bildene fra mobilene. Det er over to år siden vi begynte å knipse løst og fast. Fant det litt tøft å se igjennom noen av bildene, det ble tatt mange på mørke natten når David som regel gråt som verst. Kolikk er det verste jeg har opplevd i mitt unge liv, og ikke noe å føyse bort, for det ER tøfft!
Det var også veldig mange nydelige og komiske bilder av mine to gutter. Her kommer en handfull:


Det var også frykelig mange bilder av meg som sover.. Burde kanskje ikke dele dette, men det er iallefall et bevis på min latskap.Jeg vet jeg er FANTASTISK vakker.. Og den bh'en slår ingenting. Men jeg klarer meg ikke uten, er en slik super stretchy sove bh, som fåes kjøpt på apoteket. Deilig og sove i, stapper som regel bare noen innlegg i, så jeg slipper å våkne i en melkedam ;) Til vanlig bruker jeg SELVFØLGELIG super sexy undertøy... janei.

Våknet plutselig litt til, tenker jeg kanskje bare er et super b menneske. Natten er tiden jeg burde være våken på? Nattejobb? hmm.. Må forresten finne ut hva jeg skal gjøre snart. Studere har jeg ikke råd til. Bare hvis jeg går i fra Morten (alenemødre blir kastet penger på), og det er uaktuelt :p. Lappen burde jeg kanskje få meg også.. en dag. Disse bilene ser ikke helt trygge ut da, så jeg vet ikke helt.
I kveld blir det bare meg kveld. Morten skal på spilling. Lurer på hva jeg skal finne på..

5 kommentarer:

 1. Huff..kan ikke foretille meg hvordan det er å ha kolikkbarn.
  Fine bilder, viser jo bar hvordan det er å ha barn. Slik "sexy" bh'er har vi fleste som ammer ;)

  SvarSlett
 2. Uff kolikk må være fælt. ingenting man kan gjøre:( Ja de Bh e jo super snaxye med melkeflekker å innlegg:p

  SvarSlett
 3. Hadde du og kolikkbarn? Jeg og, og det var VIRKELIG FORFERDELIG TØFT! Føler jeg mistet mye barselkos :-(
  Så koselige bilder av dere alle ;) Har nesten ingen bilder av Isak og meg, men så er det jeg som er pappparaaatsia`n også da, hehe!

  Ferdig med permisjon snart du og ja? Ferdig 11.sept jeg.. Holder på å skal melde meg arbledig hos nav nå.. Litt lyst til å studere, men vi skal bygge hus og trenger inntekt. Det skal ikke være lett!

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 4. Vi sliter enda med søvnen hans etter kolikken og det er en av grunnene til at han er stor, han fant litt trøst i puppen og jeg innrømmer jeg ga han pupp litt vel ofte, som en trøst og ekstra kos :) Kunne godt ha gjort vondt verre, men hva vet vel jeg ? :)

  SvarSlett
 5. Vi og sliter innimellom med søvnen, eller, frem til nå egentlig. Men nå er han endelig blitt relativt lettvint å legge. Men han kan våkne på natten og da er det verre. han starter gjerne dagen klokka 05, og er umulig å få inn faste rutiner når det gjelder søvn og mat. Er ivrig på mat, gaper, men etter noen skjeer er det ikke artig lengre, så da blir det gråting resten av måltidet. Jeg ble så stresset av kolikken at jeg ikke fikk ut melka i puppene, Isak ville ikke ha pupp siden han ikke fikk ut melka, tok heller flaske, ble ikke stimulert til mer produksjon, mistet melka. :-( Fortsatt lei meg for det, menmen.. Vi prøvde vel "alt" (både for kolikk og amming) soneterapi, kiropraktor, ammete, fenikkelte, rooiboste, både til han og meg, sukkervann, gripe water, minifom, urter, holdt meg unna enkelte matretter, litt masasje, masse havregrynsgrøt på meg, væske generelt etc, men nei.

  Skjønner du ga pupp ofte, ble jo sånn til oss og (helt til det ikke gikk mer, hehe). Jeg hadde så mange planer på den tida, fullbooka uker og totalt utslitt. Angrer på det nå! Men jeg hadde ikke trodd at det kunne være så slitsomt med baby.. Neste gang vet jeg bedre, hehe.

  Ang dagpenger så stilles det enkelte krav, men tror ikke at barnehage har noen betydning nei. Men du må melde deg arb.ledig på nav.no. Det holder jeg på med nå, men det er jo så mye styr med innlogginga.

  Pga kolikk ble det mye våkentid på oss alle, og vi fikk også mye kontakt og samspill. Isak HATET å ligge på ryggen, kun magen, til og med når jeg stelte han. Det førte jo til en sterk gutt, og han har alltid vært helt rå på mageleie. Var oppe i flyvestilling rundt 3 mnd hvertfall. Løftet hodet leeeenge da han var 2.5 uker gammel (skal vise video i bloggen), scoret over gj.snitt på motorikk, blir flinkere å flinkere til å gå rundt bordet for hver dag. Er veldig turbotroll, har ikke tid til å sove eller spise, hyperventilerer, en herlig liten gutt! *rørt*

  Huff, ble jeg jabbet full bloggen din nå, hehe. Men det er så godt å snakke med andre kolikkmammaer som har vært gjennom mye av det samme. Får det nesten til å høres ut som en alvorlig sykdom nå, men det er vondt å oppleve kolikk (eller annen sykdom etc med små babyer).

  (Du kan jo evt svare på mail om du også vil jabbe om kolikktida, hehe. bineanette@gmail.com isåfall ;-) )

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...