onsdag 2. september 2009

Tenker atte..

Når jeg tenker kommer jeg fram til veldig mye. Ofte husker jeg ikke hva det var jeg tenkte da, men i dag har jeg kommen fram til at bloggingen her ville ha vært fantastisk mer innholdsrik hvis jeg bare hadde startet noen måneder før.. For da hadde jeg nemlig shoppedilla deluxe, barnevogn valg, bil stol valg.. hele den forvirrende pakken. Den var forresten inkludert med fargevalg på David sitt soverom. Alt av dette er nå kurert eller løst, desverre. Bilstolen står på lille soverrommet, vognen står trygt i bilen (lite brukt, jeg vil ikke at den skal bli ødelagt!..), penger spares nå inni h******* av diverse årsaker og farge har vi funnet :) Gammel søt blå farge! Skal ikke avsløre for mye, for da har vel alle den fargen på gutterommet om få strakser. David skal være først ;)

I dag var det kontroll. 6 måneders. Jeg ble bra stolt inne til legen, når han tar på utstyret til knøttet og sier "alt fungerer FLOTT her". Poeng til meg?

Det er alltid så koselig å være på helsestasjonen, og er ved fornavn til de fleste. Jeg tror ikke det har noen ting å gjøre med at bestemoren hans jobber der.. Vi har verdens beste helsesøster også! Vi diskuterte søvnproblemene i evigheter, men kom vel egentlig ikke fram til noe logisk.

Hans mål nå er forresten 10005 gram! Nå kan jeg si at han er 10 kilo! Det var rett etter frokosten da.. men det sier vi ikke til noen. Han er 69 cm når han er helt i ro. Hodet var fint og rundt og noe og 40 cm.. 45 kanskje.

David kan mye forskjellig nå. Han er er ordentlig rullegutt, skal han noe steder så ruller han dit. Han prøvde å komme seg opp å se i lekekassen, men får ikke med seg bollekroppen riktig enda. Han prøver å fikse listene på kjøkkenet, men når han blir lei ruller han avgårde med listene.
Han sier klart og tydelig i fra hvis han er lei med en fantastisk søt kjefte lyd.
Han lager lyd og bruker sin egen hand til å lage indianer lyder (vet ikke hva dette heter). Når vi tar han på fersken med dvd spilleren krymper han seg og gnur hendene sammen mens han lager en knisete lyd.
Han klapper katten forsiktig. Er hun kjedelig sparker han henne.
Han pirker og stryker forsiktig i ansiktet for å vekke oss voksne, funker det ikke hyler han og river i håret.
Han sover svært dårlig fortsatt men dag-sovingen er i boks.
Han liker yogurt og grøt sammen best. Han spiser all slags frukt.
Han blir KJEMPE glad når vi får besøk! og når vi setter han i bilstolen sin. Vi har fortsatt baby stolen til han (maxi cosi cabriofix), han passer godt men vurderer og bytte snart slik at han kommer litt mer opp og ser mer.
Han kjører en emmaljunga city cross som er navy blå (elsker den jeg).
Å bade er helt fantastisk, og han elsket det fra første dusj på sykehuset. Spreller som en tulling og svelger halve bassenget hver gang vi er der.
Det eneste han har blitt redd av sålangt var hårføneren min, men med litt overbevising er den nå hysterisk morsom.
David ler med høy latter, og den sitter løst gjennom hele dagen.
Cola vil han gjerne ha, men er tilfreds meg å få sutte litt på flasken.
Han har seks tenner. Han biter deg gjerne.
Han synger når vi har musikk på, og han elsker å "danse".
Piano, speil og drømmehagen er personlige favoritter.
Adele er kjæresten.

Kommer ikke på noe mer i farten. Bilder har jeg, men kameraet ligger super langt unna... laaaaat i dag.


Tatt for noen dager siden! Verdens beste.

5 kommentarer:

 1. Hælledussen kor nydelig gutt han e!!:) Høres jo ut som han kan kjempe mye alerede:)

  SvarSlett
 2. Glemte å si kor sparkedraktene er kjøpt. De er kjøpt på Cubus. Vi har bare to barnebutikker å velge i her i byen så det er Cubus eller en butikk som heter Jippi hvor de selger nameIt klær:) Men trur de sparkedraktene er pysjamaser, men er nu ikke sikker. syns nu godt man kan bruke dem ellers å:)

  SvarSlett
 3. For en herlig liten krabat da, eller stor? Gratulerer med 10 kg! :-D Ser han får meg når han blir tatt på fersken ved dvd-spilleren, hehe. Små bøllefrø ja ;)

  SvarSlett
 4. Elsker hans ekte rampestreker og reaksjoner :)
  Takker, ti kilo er vel kanskje litt stort ja, jeg var vel det da jeg var ett år ^^,

  SvarSlett
 5. Hehe Ja han koser seg mere der en i badekaret sitt. Er litt skreptisk der enda å æ e litt redd så da gjør vi det på den måte:)
  Ja bruker å de som ikke ser ut som pysjamaser på morrakvisten eller vis vi har hjemmedag:) Syns dem e så enkel. Hehe ja shopping er ikke jeg så flink til heller. Kjøpte de klærne under en festival det var her å da var det salg. er ikke ofte jeg gidder butikkene:p

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...