fredag 25. september 2009

Øsende, pøsende regn.

Skulle egentlig passe søteste Mia i dag, men hun var i dårlig form så Trude ble likegreit hjemme fra skolen med henne i dag. Håper jeg får muligheten til å passe henne senere. Hun er virkelig en liten skapning for seg selv!
Jeg klarte på en eller annen underlig måte og lese halve andre boken i Twilight sagaen i løpet av natten. Hvor mye sov jeg? Jeg, Morten og David trasket til byen i regnværet. Tror ikke det er mulig og regne mer enn det gjør i dag. Men vi var flinke og tok ikke bilen likevel! Vi fikk da kjøpt tredje boken.
Jeg har også fått meg noe glitrende i dag! Nå skal jeg virkelig sette i gang og ta litt mer vare på meg selv! Jeg har faktisk lyst. Lyst til å se bra, og damete. Jeg føler meg ikke som noe ung jålete ett eller annet :)
Trude og snuppa var innom da vi kom hjem. Barna begynner og komme mer overens, og ler og koser seg sammen. Mia fikk faktisk av David sin grøt og det var stas det. Og hadekos selvfølgelig. Lillebror har også vær her i dag. Mia var faktisk ikke redd gutta i dag, og hengte litt sammen med dem mens David ble badet og stelt.
Michael (lillebror) har fått seg en bil, og det ser nesten ut til at vi skal ut og kjøre litt. Er spent på om han er flink til å kjøre. Hører du ikke noe fra meg her, så skjønner du hvorfor. Er forresten en Mazda 626 han har fått seg. Ikke verst til å være første bilen. Morten (og jeg litt) hadde en svært liten Ford Escort!
Nå skal jeg stelle meg og se om han kommer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...