søndag 13. september 2009

Super Gutt!

Jeg har fått en viss tante på besøk i dag, så Morten har vært litt alenepappa mestparten av dagen, eller tobarns-far, kan jeg vel også si. Ble liggende i senga til rundt to.. kanskje senere og. Jeg har virkelig dratt det ut til det lengste i dag ja. Og med en slik dag er det ganske naturlig at lite blir gjort. Jeg ut?! Nei aldri i livet, jeg dør jo av smerter her! Smertestillende? Neeeei.. er litt i mot slikt.. liker det ikke helt. Kall meg gjerne rar.
David har i allefall vært strålende blid i hele dag. Latteren har sittet løst mestparten av tiden, og han har sovet hele tre lange dupper. Hva er det som skjer?! Han sovner rimelig kjapt også. Til og med i senga om kvelden og. Akkurat som om han godtar at nå skal han sove, og han vil bare at vi skal komme oss ut.
Kan ikke huske at jeg har tenkt på noe spesielt i dag heller.. lurer egentlig hvor dagen ble av. I morgen skal vi begge to stemme. Har ingen aning hva, jeg er liksom bare super fokusert på kontantstøtten jeg. Så derfor vil jeg ikke at noen av de "populære" partiene skal vinne. Kanskje sp? Hva slags løfter har egentlig de sånn ellers da.. Kanskje bare være kjempe dust å stemme KrF. Ja det gjør vi (?!).

David har flydd som en tulling i dag, og reddet meg fra å snuble i leker og dette ned fra altanen. En ekte helt er han.

sekti mamma!

sjekk stiln min!

Ska eg hjelp deg?

Ska vi bære sett hær?

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...