torsdag 1. oktober 2009

Bare litt forvira.

Regndressen som skal bli brukt neste halvår.


Dagene går i ett, tror jeg.
Tiden går av og til veldig sakte, som når David skal sove og ikke har lyst. Gråting i timesvis fordi alle sier det funker. Hvor lenge prøvde du? Her har det gått noen uker. Vil ikke mer.
Tiden går fort når David ler. Det gjør han hele dagen. Når han danser sin helt spesielle søte David-dans, når avtaler blir glemt i siste liten, og en må haste avgårde. Når en skal være på besøk til en spesiell tid og innser at det var jo en halvtime siden..
Kalenderen blir brukt altså. Problemet ligger vel litt dypere enn som så. Når en ikke husker og skrive opp alt, funker det ikke av en eller annen merkelig grunn. I går kom en litt sjenert melding tikkende inn om atte kanskje vi var på tur? Svigermor jobber på helsestasjonen hun. Sist hun spurte var vi faktisk rett utenfor og følte det var unødvendig og spørre. Selvfølgelig var vi på tur! Doh!
Det var vi ikke i går altså. Morten var faktisk ute med bilen han. Jeg og David satt i bær-lårene og sprellet. Time nå? Hva? Hvorfor? Gruppe sa du? Jeg må jo være der!
Vi kom selvsagt litt forsein, men de var snille og venta.
Vi så en urgammel film (1994!) om når ulykken er ute. Hva en skal gjøre. Dette trengte jeg. Slekter David på meg bare ørlite granne (tror han gjør det faktisk) så vil det bli en del ulykker. Ikke alle håper jeg, men jeg får ikke få lov til å bestemme hvilken. Jeg var i alle fall veldig flink å sykle på ting. Lurer på hva David blir flink til.
Morten har øvet litt i de siste dagene med bandet sitt. Vet ikke om jeg får lov til å kalle dem det. Har aldri hørt dem. Men de er sikkert flinke de. De har sin debut på Liberg i helgen. Morten er nervøs han, men sikkert ikke den eneste. Det er snakk om å skal overnatte og slikt. Jeg har kjempe lyst men er kjempe skeptisk også. Jeg kjenner liksom ikke noen! Hiver du inn en svær dose med sjenert så har du en ubehagelig blanding. Det og skal være så langt borte i fra David er og litt skummelt. Spesielt med tanke på hvordan noen netter er. Men Sidsel Svigermor har da tross alt oppdratt tre barn. Dette klarer hun! Pluss at David er uvanlig snill og god når han ikke er i nærheten av meg.
Samtidig høres det fantastisk herlig ut da. Live musikk, god stemmning, bålstue, grilling, stamp og ikke bekymre seg for skyss. Skal være så dust og si det høres litt for bra ut til å være sant. I hvert fall akkurat nå.
http://www.libergvillmark.com/?page_id=606. Der kan du finne litt bilder fra plassen, og det står litt om hva som skjer.
Morten mener at jeg og Juno rotter oss sammen. Klart vi jenter må holde sammen! Spesielt når Morten snakker lavt om Juno sitt toalett. Hvordan ville egentlig Morten sitt toalett sett ut hvis han hadde gjort fra seg i sand i en uke? Herlig og tenke på. Nå skal jeg spise.

2 kommentarer:

 1. Huff, gråting i timesvis hørtes ikke noe særlig ut :-( Er det selve legginga som absolutt ikke blir bedre, både natt og dag-legging?

  Hehe.. vi og glemte gruppetimen på hs. Ingen ringte før dagen etter, så da rakk vi det hvertfall ikke. Vi bor jo 10 min unna i gåavstand, så hadde de ringt hadde jeg jo kunne løpt, haha. Jaja, verden går jo videre selv om en glemmer litt nå og da ;-) Kalender har vi og, men glemmer alt for ofte å notere ned med en gang. Tenker at dette husker jeg ja, trenger ikke å notere. Men.. nei.. :-p

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Høres hektisk ut å følge med på allverdens avtaler hele tiden, så jeg forstår godt at noe går i glemmeboka.
  Så spennende med bandet til din kjære da, hiv deg med du, så har du prøvd det en gang!

  Ha en kjempefin helg Renathe!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...