tirsdag 13. oktober 2009

Koser oss halvt ihjel.

Det har blitt en del sløve dager.. pynter opp i hjemmet, ting kommer på veggene. Møbler dukker opp igjen og det blir sakte men sikkert mer krims krams her og der. Personlig og mer hjemmekoselig for hver dag. For første gang på veldig veldig lenge føler jeg meg hjemme.
Jeg har flyttet noe som fjorten ganger i mitt relativt unge liv. Rastløsheten er i kroppen, men samtidig har jeg den herlige giddeløse følelsen. Dessuten så er det bare alt for dumt å skal flytte nå. Førstegangslånet på denne leiligheten er bare helt fantastisk! Vi har vært veldig heldige. Vi fikk kommunal lån som tok 20% av topplånet i banken. Bedre blir det faktisk ikke.

David's personlighet har blitt mer framtredende i det siste. Han er en veldig bedagelig fyr. Liker og studere detaljer, gjøre ting han ikke skal. I dag lot jeg han få kommer helt fram til katteskålene. Trodde kanskje det ikke var så morsomt etterhvert. Men han heiv i seg så mye kattemat at tilslutt knakk jeg. Gutten min stinket kattemat jo :(
Ledninger er verstingene men vi har vært flinke og gjemme bort de viktigste. Modemet smeller i gulvet et par ganger om dagen likevel..
Gidder ikke å være en hysterisk mamma. Han må få lov til å smake og oppleve ting.. Da vi var ute i dag fikk han smaka på gress og blader. Det er ikke jeg som stapper det i munnen på han, det er han selv som vil ha det. Jeg tvinger heller ikke mat i han. Så lenge han gaper så får han. Begynner han og tulle tar jeg det som et tegn på at han er mett. Det funker kjempe fint og det skal jeg fortsette med. Skal ikke tvinge i han noe mat han ikke vil ha. Men alltid gi han litt av alt så får han selv finne ut av det.. Høres bra ut nå tenker på det, får se hvordan det blir i teorien. Han får drikke som regel i fra kopp (når vi husker på det).. Han har prøvd å holde skjejen selv noen ganger, men han er svært eiesyk (foreløpig!).
Han har en tendens til å suttre litt når det er noe han ikke vill.. er ikke helt fornøyd med å bli lagt ned på gulvet av og til, spesielt ikke på ryggen. Ignorer suttringen totalt, og gir han oppmerksomhet når han er i godt humør igjen. Han må nesten ligge skal jeg få smurt han inn og skifte dritt bleier :) Virker som han skjønner det litt nå, spent å se om det går, verste jeg vet er unødvendig suttring (ikke fra meg da.. ;))

Et lite stort ras av bilder.. Vi koser oss ute og i baljen til klær i dag. Der lente han seg bedagelig tilbake. Radioen var på og varmt rennende vann slik at det ble varmt og godt. Skulle ønske jeg fikk plass i den..

Fjerner kanskje badebildet etter en stund :)

2 kommentarer:

 1. For en søt liten gutt :-)

  Ta gjerne en titt i nettbutikken min
  for barn

  www.barneboden.no

  :-)

  SvarSlett
 2. For en søt badegutt!

  Ja, alt skal inn i munnen! Lot Isak få holde på litt jeg og, men er litt redd for at han setter ting i halsen. Men han smakte jo på masse blad, og det verste er jo at det er godt, hahahaha!!! Raring :-p

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...