torsdag 29. oktober 2009

Så var jeg ikke frisk likevel.

Usj! Jeg liker ikke dette her. Det er vondt og kjedelig å være syk. I morges ville jeg sove litt, det gikk greit det da. Morten begynte ikke før 10 han. Da han skulle dra la han gullungen i senga, og han SOVNET. og han sov helt til HALV ETT. Hva er det som skjer?! Plutselig finner han ut han skal sove. Det har ikke vært noe problem å legge han heller. Morten sa at han vår våken minst ti ganger i natt da, men tror han overdriver en smule siden jeg var våken store deler av natten med hoste og brekninger. Og det var veldig rart at han ikke våknet av hostingen min to centimeter i fra han.
Det eneste negative med den sovingen var jo at jeg hadde time til legen halv ett. Jo jeg kom forsent. Morten henta oss, vi heiv skittne dekk i baksetet for å få plass til vognen og stressa som fy. Jeg sto lenge å venta på heisen uten å trykke på knappen, og sto leeeeenge inne i heisen. Fikk nesten panikk og vurderte å trykke på alarmen. Men akkurat da åpnet døren seg og en koselig dame kom inn. Hadde glemt å trykke igjen! Så for vi selvfølgelig øverst.. Jeg skulle av i tredje.. jaja. Fikk selvfølgelig ikke komme inn i dag, men er ny time i morgen. hurra!
Var litt for vondt og kaldt å gå hjem, kjente det godt på den ikke helt friske kroppen min..
Da er det godt meg en liten snusk som elsker å leke for seg selv med en halv død mamma i nærheten. Vi fikk tatt oss en lang, varm dusj også da. Veldig koselig. Morten spilte gitar for oss også!


4 kommentarer:

 1. Huff, håper du blir bedre snart, fæææælt å være syk, og det er mye verre å være syk når en har en fulltidsjobb som mamma i tillegg. Da er det godt å ha en paps eller en baby som kan leke litt alene ;)

  SvarSlett
 2. Huff, god bedring!! Og god helg :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk alle sammen <3 Det blir litt mye til tider, men har en snill og veldig hjelpsom pappa :)
  God helg Mona! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...