lørdag 7. november 2009

Jeg har blitt utfordret!

Bine utfordret oss for noen dager tilbake.

Det hele går ut på å...:
1. Gå inn på mappen "Mine Bilder"
2. Velg den 4. eller 7. mappen.
3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til dem du utfordrer, og gi beskjed om utfordringen til dem.


Det ble noe så "kjedelig" som dette bildet! Mappe nummer syv er bilder i fra 2006. Usorterte også. Dette bildet ble tatt noen dager etter at jeg og Morten flyttet sammen i egen leilighet. Det var bare så morsomt med god plass og Morten fikk sitt eget data-rom. Jeg hjalp til og gav det litt kjærlighet.

Jeg skulle gjerne ha utfordret noen, men blir litt dumt og utfordre Bine eller hva? ;) Har bare snikere her for det meste tror jeg! Jeg utfordrer alle til og gjøre dette og legge igjen en kommentar hvis du tør! Jeg blir kjempe glad da :) Og dere snikere (pappa, brødre og diverse familie) kan gjerne legge igjen en kommentar nå når jeg vet dere leser! (ler en ond latter).

3 kommentarer:

 1. Hehe, det er utrolig hvor mange bilder man har som man egentlig aldri ser for seg at en skal blogge ja.. helt til det kommer en utfordring, haha! :)

  God helg ;)

  SvarSlett
 2. HEI ! EG LES BLOGGEN DIN, OG DEN E KJEMPEBRA. EG ELSK DEN. HILSEN ANNE KRISTIN

  SvarSlett
 3. Hehe det er sant det! :) Var litt morsomt og se igjennom bildene fra da, oppdaget også at vi har det aller meste fra første leilighet enda.. OG det er i bruk!

  Heia AK ;) Vissta jo det da! Men når sånner luringa som paps (som eg ikke trudd va på heilt på nett) les da må eg få vær litt slem :D

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...