tirsdag 3. november 2009

Spotify for de minste.

De har så mye bra barnemusikk på Spotify. Barnas viser er favoritten for tiden, der barn synger sangene. Vi synger sammen og vi danser. Det er sjelden vi spiller samme sangen i løpet av en time.. utenom den norske versjonen av Snchappi.
David er i bær-lårene nå og øver på krypingen, det går skummelt fort framover. Han har også tømt ut to kasser med leker, det er jo umulig å skal støvsuge her jo (ååååh så dumt..!).

Har vært veldig dårlig de siste dagene. Klarer såvidt dagen sammen med David til Morten kommer hjem fra jobb. Det blir litt for mye innetid synes jeg, men jeg klarer ikke bære han ned trappene..
Dette er det verste jeg noensinne har vært med på. Håper virkelig jeg blir bedre innen to uker slik legen tilsier. Jeg sov i natt da, det var deilig! Gått fire/fem dager der jeg knapt har sovet i det hele tatt, og når søvnen kom, ble jeg fort vekt av mareritt.. sukk, to uker, to uker, to uker..


Deilige middagen.

3 kommentarer:

  1. Huffameg - god bedring altså!! Er så fælt å være syk, og det blir jo så ekstra slitsomt når en ikke kan late seg på sofan og bare være 100% syk fordi en har en liten en som gjerne trenger omsorg. Kanskje vi skal oppdra dem til å ta seg av a mor når hu blir syk? Hehe! Håper du blir bedre snart ;)

    PS! Utfordring til deg i bloggen min! :-)

    SvarSlett
  2. Eg har også ein gut født i januar 2009. Han høyrer mest på Egner, fortrinnsvis Karius og Baktus, men det er fordi storesøster bestemmer :)

    Koseleg blogg du har!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...