fredag 13. november 2009

Ny telefon!

Fikk endelig ordnet med en telefon etter nesten tre uker uten! :) Skal innrømme med én gang at jeg har ikke savnet det noe spesielt. Valget falt på en Sony Ericsson (selvfølgelig!) W715 walkman. To fluer i en smekk! Kan endelig høre på musikk i god kvalitet utenfor hjemmet. Det som vippet meg over på denne telefonen er GPS'en! Tipper jeg aldri går meg vill igjen. Var en veldig fin youtube side også, tok noen sekunder og lete opp en sang. Jeg er super fornøyd! Den er også mye penere enn de fleste telefoner jeg har sett. Jeg er ikke en "moteløve" som må ha det nyeste av nyeste poppis skvipet. Iphone er jo ikke noe pen! Kan jeg miste den i gulvet flere ganger om dagen? Kan David og Juno tygge på den? Tror ikke det nei, bare denne typen som holder mål til min brutale behandling.. (pluss at denne er 20% av prisen til de der dyre telefonene)

Se hvor lykkelig han blir over en ny tyggeleke da! :)
Etter luren sin skal vi ut og gå! Skal møte Sidsel i byen og bare kose oss. Har en liste som er snart 40 cm lang med ting som skal gjøres i byen. Alt fra å kjøpe en heklepinne til levere inn noe greier. Må såklart på kafé også! Horn, dip og brus! Slik det har vært siden jeg var en liten drittunge.

2 kommentarer:

 1. Haha, ja endelig en ny mobil å tygge på!!! Men 3 uker uten? Hjelpe meg!!

  Skulle hatt ny jeg og. Isak har trampet på min såpss mye at joysticken (hmm.. hvordan skrives det egentlig?) ikke virker helt. Skriver jeg fort nok med ordbok og ikke trykker frem til rett ord pga feilen, kan det bli mange merkelige meldinger på avveie! Men det er jo så dyrt for mobiler, og jeg har jo ikke lønn nå som jeg har ulønna permisjon :-p

  Ha en finfin dag på byen i morgen, håper du rekker/husker alt på lista, hehe!

  SvarSlett
 2. Hah jeg er ikke spesielt avhengig av telefon av mange grunner da.. Jeg sender aldri en sms hvis jeg ikke må for eksempel. Ringer aldri hvis det ikke er noe. Har en liten omgangskrets, og hvis det er noe viktig så ringer folk som regel til Morten siden han vet av telefonen sin og han tar den kjapt! :P Vet faktisk ikke hvor den nye er henne i dette øyeblikk.. sist jeg sa den var i går i fire/fem tiden..

  Ah skjønner hva du mener, irriterende i hverdagen men blir liksom ikke gjort noe med.. Tror min koster tusenlappen tilsammen, er en slik nedbetaling som kommer med telefonregningen i ett år. Men nå har jeg ordnet med fri familie også så er litt vinn vinn her :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...