torsdag 31. desember 2009

Året som har gått.

Januar:

På kvelden dagen før David ble født! Inne til en sjekk, mistanke om at jeg lakk fostervann. Hadde regelmessige kynnere.

Fornøyd som bare pokker med en velskapt liten gutt.

Februar:

Skal ikke klage på vekta.. En ukes tid etter fødsel.

Så nydelig når han sover. Denne måneden ble tøffere enn jeg noensinne kunne ha forestilt meg. Kolikk og panikkgråting i opp til 9 timer HVER dag. Sleit mye med ammingen også.. Hadde melk i massevis men var sår og blødde og en stund var jeg faktisk redd for at den ene brystvorten skulle falle av.. Plages enda med at arret er sårt faktisk. På toppen av det hele var det trøske. Alt måtte kokes, innlegg måtte byttes hver gang, bh og topper så ofte som mulig. Alt av tøy måtte vaskes på 60 grader og sengeklær måtte byttes etter noen dagers bruk. I tillegg var det sinnsykt vondt i brystene utenom ammingen pga dette også. Puh. Skal ikke klage altså, bare veldig glad den måneden gikk over til slutt :)

Mars:

Jeg fylte 22 år. Vi ble bedre kjent med David og vi fant mange metoder som hjalp mot smertene hans.

David ble offisielt en bollegutt! Jeg elsker den saken der.

Smilene kom. Og siden har han ikke vært sparsom på dem :)

April:
Gråtingen gikk over. Plutselig ble alt lekende lett, og vi kunne virkelig være en familie. Vi var mye på farten for å si det slik.

Savner.. :)

Tøffingene klare for tur.

Mai:

Gutta ser sport.

Gjett hvilken dag dette er i fra ;)

Juni:

Jeg og Morten kjøpte oss ei leilighet i byen! En del av en firemannbolig på 70kvm og hele 4 svære boder. Nydelig rolig strøk, midt i sentrum men føles ikke slik i det hele tatt. Drømmen var å bo nært til alt og eie noe eget. Kanskje er det ikke nytt og slikt, men vi gjør det til vårt og vi elsker hjemmet vårt. Det er så herlig å komme inn døren og bare få en rolig hjemmefølelse.

Farvel gammel kjøkken. Jeg savner deg! Og det svære badet. Glad vi kom oss ut. Det var muggskader på leiligheten viste seg da vi begynte å flytte. Helt utrolig at det bare er pussa opp uten å gjøre noe med det..

Jeg fikk en herlig Mei Tai!

Vi pusser opp.. Kjøkken fra femtitallet har ikke plass til oppvaskmaskin av en eller annen merkelig grunn. Kjøkkenet er jeg ganske fornøyd med nå faktisk. Når platen bak komfyren er på plass kommer bildet av kjøkkenet slik det er nå.

Vi har dåp for David den 28. juni. Hele familien og venner er invitert!

David i samme kjole som Pappaen og søskene hans ble døpt i. Bare med nytt trekk og farger :) Veldig fin dag med lite stress ;)

Juli:

God del oppussing på kjøkkenet denne tiden. Vi farter mye og nyter/klager på varmen. Svært lite blir egentlig gjort. Vi KJØRTE ned til Porsgrunn. Det var 15 + forferdelige timer i STREKK i bilen. Kjørte på ettermiddagen og natten igjennom. Jeg satt bake sammen med David og sov mye da..

Nå begynner vi helt å ikke vite hvor vi har han.

Satt ikke du i vippestolen da..?

Hei Mor og Far! Kjempe fin ferie. Stoppet også i Steinskjer og sa hei til familien til Morten på turen hjem.

Modellparet.

August:
Varmt.

Ble en del bading ute. Og grilling. Og soling.

En tur til hytta. Det er pent der.

Og to turer til Prestegården i Mosjøen :)

Oktober:

Mye musikk.

Fuglene drar sin vei. Huff.

Romantikken lever. Frokost fra Morten.

November:

Mye sykdom.

Populært. En slik en vil han (jeg) ha i 1års gave.

Del 1 ;)

Desember:

Ja den er ikke så vanskelig å finne ut hvordan er. Nå er det knappe timen til smellinga starter for fullt, og vi skal som vanlig bare "observere". Vi har vært hos pappaen min og spist nydelig kalkun og kost oss der. Da vi kom hjem kom Sidsel, Tore, AK og Magne og nå har vi spist kalkun her også gitt. Nå er det avslappning, godis og tv.

Et veldig fint og spesielt år, bedre enn jeg noensinne kunne forestille meg. Livet før David kom til oss er så ubetydelige og ting som var viktige da er ikke noe spesielt nå. Festing blir tilsidesatt fullstending. Har hatt fire fester men kan ikke si at det er noe jeg husker som morsomt. De gode minnene er og vil alltid være i edru tilstand sammen med familie og gode venner.
Jeg er så glad vi fikk barn nå og ikke venta slik som så mange gjør. Da er jeg sikker på at jeg ville følt at jeg har kastet bort årene mine på ubetydelig fjas. Jeg er tusen gang rikere nå uannsett :)

Godt Nyttår! Feir med måte ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...