onsdag 23. desember 2009

Bilder fra de siste dagene.


Dårlig bilde men her ser du litt av hvordan Junoen så ut med krage. Nå er hun endelig sterilisert. Er fly forbanna på prisene for steriliseringen da. 1250,- koster det og dyrere blir etter nyttår. Jeg skjønner virkelig de som ikke steriliserer pusiene sine. Klart det koster og ha dyr, men bedøvelsen og utstyr kom faktisk bare på 200,- og resten for jobben. Hun var der knappe to timer også..
Hun tok det veldig godt da, og var i fin form. Ville bare leke da vi kom hjem.

Nå har hun pynta seg til Jul! Nå kan hun bruke energien på annet enn å lokke på monser. Katte mote er jo heldigvis en hobby som ikke trenger å være så høylydt og inkludere skvetting på gardinene mine.

I dag åpnet vi en pakke. Søster hjelper ivrig til, gaver er kjempemorsomme!

Oh my GOD! Sværeste bamsen jeg har møtt på lenge! Tusen takk bestemor T! :)

Og jeg strikker.. å strikker. Flere sier jeg aldri blir ferdig. HAh! Skal sende bilde til Lisbeth nå! Er ferdig med en av dem iallefall! Blir superinspurt i morgen..

Har vært veldig uheldig i dag og knek en del midt på den ene negelen min. I tillegg klarte en vase/lys sak å knus i hendene mine på Nille. Kjente tusen små biter bare gnu seg inn i handflaten.. Herlig!
Alt er egentlig klart til Jul. Men må stresse litt likevel. Siden alle rundt oss stresser litt, så blir en jo lett stressa av det. Nærmere 30 julegaver er pakket inn og levert. Mat har vi nok av og det er ikke plass til mer godis i skapene.. I morgen blir det rent og plast treet skal hives noe pynt på..

Nå nærmer klokken seg to og jeg må hive meg i seng. Første natten med David på eget soverrom! Hvordan det gikk får du vite i morgen!

1 kommentar:

 1. Æsj, skrev et langt innlegg, så klikket alt!

  Sammendrag: ja til sterilisering av katt. Jeg vil også ha katt - hannkatt :)

  Fiiin bamse!!

  SV: Buksa er bedre enn jeg trodde! Kjøpte en brun i går, de er så gode og myke. Kjøpte duskelue og.

  GOOOOD JUUUUUUUUL!!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...