torsdag 10. desember 2009

David har fått seg en Reima lue! Den var egentlig en julegave i fra Anne Kristin, Tore og Anne Berit. Tantene og onkelen hans. Men jeg var utålmodig og ville så gjerne kjøpe en slik en så da måtte nesten AK avsløre av han skulle få en slik en. David har vært så mye syk i det siste at jeg har bestemt meg for at det skal ikke mangle på varme uteklær.
Han har også på seg skjerfet jeg har strikket til han! :) Det var superenkelt og jeg anbefaler virkelig alle mødre og strikke noen slike! Jenter kan jo ha en heklet blomst eller noe på skjerfet sitt. Det er 100% merino ull så det klør ikke og det koster vell 60,- for to garn nøster, ble akkurat for lite med ett.
Joha dressen er også i 100% merino ull og er veldig god og tykk til de litt kaldere dagene. Han sitter uannsett godt pakket ned i vognen eller i bilen.
Til slutt på føttene har han på seg Stonz noe jeg anbefaler til alle småbarns foreldre der ute! Vet om veldig mange som har skaffet seg disse, barnehagene skryter over dem. De er rett og slett bare det beste du kan få tak i til små barneføtter. Med ullinnlegg er det nok til selv den kaldeste vinteren.

Dagen i dag har vært lang. MEN David sov hele natten! Herregud så deilig. Våknet av meg selv klokken ni selv om jeg la meg godt over tolv.

I morgen tidlig drar vi til Steinskjer for helgen. Vi har lånt Sidsel sin bil, litt mindre bil. Så vi har lånt en Carena trille til Trude. Håper ikke det er isholke, og at David ikke blir så alt for lei av kjøreturen på over 5 timer.
Tror ikke jeg har noen mulighet til blogging i helgen. Vi er tilbake på søndag! :)

2 kommentarer:

 1. Isak har også fått seg reima lue! :-D Han fikk jo ingen reimadress, så da slo jeg til og kjøpte lue istedet, hehe. De er jo så fine også ;) Jeg er i tankeland når det gjelder sko - stonz vurderes, men de er kanskje ikke supre å gå i?

  Har du skjerf-oppskrift på bloggen?

  Sovet så godt inatt? Åh, det var sikkert godt for dere!!! :-D Kjempebra!!

  SvarSlett
 2. Hehe vi ønsker oss også en dress, men tror ikke vi får en, blir vel sikkert en billigere versjon denne sesongen.
  Stonz er fine å gå i også har jeg hørt.. Spesielt i begynnelsen, det svarte er et slikt et antiskli stoff. Men ser for meg at det ikke er noe spesielt på isholke og asfalt.. :P

  Linker oppskrifta på bloggen din jeg :) Den er i fra garnstudio men er jo så mange oppskrifter der at det blir litt kronglete å finne en bestemt :)

  Sovingen ble med den natten.. men jeg lever på den enda ;) Begynner å vurdere å kutte på sovingen dagtid for han gauler halve natten for tiden! :p

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...