onsdag 16. desember 2009

Rot i stua.


Ja slik så det ut. Nå er mestparten flyttet tilbake til lillerommet. Vi driver og rydder ut og sorterer der. Men med liten plass så er det vanskelig å finne et sted å gjøre av ting. Og når Morten har 4 gitarer som tar mye plass er det enda verre og finne ut av.
Alt går i smarte løsninger. Vi har ikke tenkt til å flytte ut i nærmeste framtid, vi stortrives å bo sentralt i et fint strøk. Det er et stille nabolag men samtidig er det bare fem minutter gåtur ned til sentrum.
De siste julegavene er pakket inn. Noe strikking gjenstår men blir jeg ikke ferdig så har jeg allerede gaver pakket inn som de får istedet. Faktisk..

Det ble kjøpt inn noen nusselige gardiner til rommet til David i dag. Fram til han skal bruke rommet til å leke på skal vi bare ha godstolen der, et kosehjørne av noe slag og kanskje noen bamser og slikt. Gjøre det koselig, men det blir nok ikke så veldig mye brukt til annet en soving og kanskje litt støvsugeren får stå der? Hvor i all verden skal den egentlig gjøres av?!

1 kommentar:

  1. Ah, jeg kjenner problemet med liten plass.. Hadde vært så deilig med hus! Jeg er så heldig at jeg har plass til støvsugeren i boden da :)
    Håper det går bedre hos dere nå, og at dere får den hjelpen dere trenger. Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...