tirsdag 5. januar 2010

BissyBissy..

Det er 25 minusgrader ute og vi har haugevis med avtaler denne uken. Det er litt skummelt med slik kulde så løsningen er tre lag ull, oppvarmet bil og prøve å ikke være for lenge på en plass om gangen. I dag var alle sammen på NAV.
Må nesten skryte litt, føler vi er omringet av flinke folk som virkelig hjelper til når det behøves. Nå har vi jammenta en NAV dame også som sørger for at en søknad som normalt sett tar mange måneder bare tar noen dager.. Altså ingen stopp i utbetalinger slik vi har prøvd å forberede oss på! Har også søkt kontantstøtte i dag. Det blir nok ikke noe barnehage på lillegutt før han blir litt eldre, synes han er for liten enda.
Blir kjedelig å ikke kan dra ut de neste dagene, håper det blir mildvær til neste uke :)

Strikker forresten en lue til David! Det ser veldig bra ut og er veldig morsomt. Var å kjøpte mye alpaca ull både med og uten silke og favoritten baby merino. Begynner å bli en herlig fargeklatt i kurven min. Elsker å ha en hobby og se framskritt hver gang jeg setter meg ned med arbeidet. Neste prosjekt blir nok øving på fletter og diverse mønster, ser så spennende ut.

David elsker gitarer. Denne får han tilogmed klarte på selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...