fredag 29. januar 2010

Bursdagsforberedelser og skremmegutt!

Væææh...! Eller...? Kanskje ikke akkurat i skremmehumør? Hmphf. Vi prøver igjen!

...! Ops.. Nå viser jeg alle at jeg gir gutten min piska KREM. Usunt. Han har i hvertfall ikke fått smakt noe annet. Det er helt sant. Han fikk litt muffins da, og sjokolade bolle (sjokolademousse og ostefudge...og smørekrem). Men ikke noe mer. Vi har bakt i dag.

Bevis;

Min første Oreo kake står også i kjøleskapet. Veldig spent på å smake på den, hørt mye bra! Tok min første oreo kjeks først i forrige uke, så pysete er jeg.

Jeg lå lenge i dag, halsen tar kverken på meg snart. Nesa er pottetett og hodet verker. Men er likevel bedre enn det har vært.
Sidsel (mamma'en til Morten) kom i ti tiden, hun har vært to uker i Gran Canaria heldiggrisen! Det hørtes ut som en fint gjenmøte mellom bestemor og barnebarn så jeg fikk ræva mi ut av senga og starta dagen. Hun kom for å hjelpe til å vaske litt. Veldig snilt! Hun klagde mye da over at det ikke er morro å vaske når hun ikke så sjitn (men ta det med ro jeg så den for oss alle sammen!).

Gleder meg så innmari til i morgen. Tenk at den lille gutten vår har blitt 1 år!
I fjor på denne dagen da solen gløttet inn i vinudene og været var bare helt fantastisk. Hadde lovet alle at jeg skulle knipe igjen i en dag til. Så nært målet, alt var bare fryd.
Var forresten syk da også.. Siste rest av forskjølelsen forsvant med morkaken kanskje..?

Som perfekt avslutning på dagen badet jeg og David sammen. Eller jeg satt i dusjen, med ei svær balje som tok all plassen, med gutten oppi.
Nå er vi rene, huset er rent og vi har masse usunt å servere stakkars gjester! :)

Må forresten vise Junoen som furter. Vi har tatt pc-stolen aka soveplassen hennes opp på loftet og satt noe så genialt og nyttig som et balltelt der istedet. Så nå har hun bestemt seg for å sove oppå sjenken og på David sin genser. Smart pus.


2 kommentarer:

 1. SV: Hehe, ja du har kanskje rett. Ble tvunget til å pakke ned det meste i går kveld, av en litt småhysterisk samboer :p

  Søt David, så han i RanaBlad ;)

  Hvordan er formen?

  SvarSlett
 2. Neshda, det går sikkert helt fint! ;) Resten av familien min ligger med oppkastsyke, så jeg håper virkelig jeg kommer meg unna! Hadde vært dødskjipt å få det nå:/

  Men det er jo ikke såååå lenge til det er din tur, eller? :D

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...