torsdag 14. januar 2010

Foreldrekurs!

Lillemannen har bestemt seg for at å sove er ikke gøy. Klokken fire på natten var han rimelig bestemt på å stå opp. Ble ikke tatt opp før sju da, men kan med hånden på hjertet si at det ble ikke så mye søvn på noen. Må seriøst legge med før to, tre tiden på natten! ;)
Var på et møte på formiddagen, uten å gå for mye inn på det. Jobber med og få en god prioritering til barnehagen jeg vil ha David i. Blir tre forskjellige brev som blir levert til barnehagen. Håper han kommer inn før høsten iallefall.

I to tiden var det dro vi på foreldrekurs. Jordmoren på helsestasjonen og en annen dame skal utdanne seg og holder derfor et kurs som heter noe slikt som ICDP. Et kurs over 8 uker, og ved fullført kurs får en et kursbevis. Det går ut på 8 temaer for et godt samspill.
Jeg synes det var kjempespennende! Morten synes også det var ganske intressant overaskende nok.
Det aller beste var kanskje en liten gutt ved navn Odin på 14 måneder som også var der sammen med mamma'en sin! David synes det var så moro og begge guttene var så opptatte av lek og hverandre at vi merket nesten ikke at de var der. Neste gang skulle flere ha med seg barna sine, siden det er fikset med to utdannede (barne og ungdoms) jenter som kan passe dem. De kan også komme kjørende å henteå hente deg hvis det er vanskelig å komme seg. Ikke verst. Gleder meg til neste torsdag, det var veldig intressant.

Fikk pakke i posten i dag fra Nøstebarn. Er SUPERfornøyd med skinntøfflene. Buksa har jeg ikke fått prøvd enda men ulla er kjempedeilig. I morgen er det deffinitiv trilledag siden det ikke ble tid i dag, og da skal den på! :)
Ha en fin kveld da, her blir det tidlig seng ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...