lørdag 9. januar 2010

Ønskeliste til 1 årsdagen!

Dette er hva vi begge ønsker til lillegutten vår. Mye av det blir mest sannsynlig kjøpt inn etter bursdagen hans hvis han ikke får det i gave. Noen av gavene er bare fordi de er veldig fine og morsomme, andre etter behov.
Veldig morsomt for meg å gjøre det slik også og med direkt link til produktet. Enjoy!:)

Jeg har falt TOTALT for Mariusbodyene. Da spesielt den brune versjonen. Men blå, hvit og grønn er nydelige også! David har en marius genser i blått som han har arvet forresten. Denne fåes tak i her. På siden er det også bodyer med melk trykk. Utrolig kule! Vi drikker ekstra lett ;)Denne SNEDIGE dingsen her! For bodyer som du virkelig liker skal få vare litt ekstra lenge. Fåes kjøpt blant annet her. Denne siden har også en veldig fin gaveidé side til hva en kan kjøpe til barn, store som små.


Tøffe lekebil(er). På siden står det blant annet; Automoblox er prisvinnende lekebiler av høy kvalitet som inspirerer til kreativ lek. Mange fine farger, disse finner du her.
En lignende sak som denne fikk David leke med da vi var på helsestasjonen sist. Han har aldri sittet så lenge i ro i konsentrert lek og det var lett for oss å være med i leken :) Tre leker generelt ønsker vi oss gjerne, de varer for "alltid" og de har sin sjarm! Denne saken finner du her, samt mye annet treleker. Treklosser har han heller ikke (obsobs! Treklosser er i 1års testen! skal man jukse for å få bedre resultat på testen?!;)).

Duplo står også høyt på listen over ønsker. De varer også og de fasinerer han veldig allerede nå. En av få leker han faktisk leker med er et duplo toalett.. Traktoren finner du her.
Denne siden har også mye duplo lego! Sistenevnte har også veldig mye annet fint også. Er helt forelska og må nesten begrense tittinga der.

Ull i fra nøstebarn. David skal begynne i barnehagen i august og da trenger han gode klær. Bodyer, bukser, heldrakter. Ullklærne i fra nøstebarn har en unik kvalitet og vil holde seg fin vask etter vask. En skal jo ha flere barn etterhvert og da er det fint å kan arve klær istede for å kjøpe nytt. Gjerne i str 92.
Utvaskede nuppede klær er ikke morsomt å arve ;) Ønsker spesielt nattpysj i str 86, som han kan bruke denne og forhåpentligvis neste vinter også. Han er ikke så veldig lang og med våre gener så blir han neppe det heller..?
Fra oss får han en sparkebukse i brunt fra nøstebarn. Og han får Skinntøfler der i fra også. Sokkene med antiskli faller bare av og resulterer i fall. Han har i tillegg arvet mine is-pinne ben..!
Han får også en tamburin (form for tromme..må vel være gal?!), egg maraccas og bjellekranser.

Andre ting vi blir veldig glade for:

-Gavekort på babyfryd.dk. Mye fint og fine farger. kvalitetsklær som er snille mot eksem huden hans.
- Musikk.
- Noe å sitte på som er hans (?)
- Penger som kan brukes til ull og klær generelt. Han trenger mye klær. Både til nå, sommeren og neste vinter.
- ULL! Har god erfaring med janus, name it, joha, lillelam og reflex sin ull også altså. Det fåes tak i her vi bor også.
- Trofast sorteringshyller fra IKEA.
- Leker fra 18 mnd og oppover :) (Brio - mitt første togbanesett, gyngesak, little people feks).

Hjemmelaga gaver er også fantastiske ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...