søndag 17. januar 2010

Æsj!

Tenk jeg har nettopp sittet heeelt i ro i sofaen i...FIRE timer. Og hva har jeg gjort? Nei ingenting!
Strikketøyet ligger å gliser til meg, kan hende jeg har gjort en feil så jeg gliser tilbake til det med onde planer om å rekke opp hele dridn.
Har sett på veldig mye klær også. Og bestilt selvfølgelig. Tre fjerdedeler av besteforeldrene har gitt penger i bursdagsgave til Daviden slik at det kan bli brukt nå som salget er. Har blant annet bestilt en del Katvig, molo, mala, Ej sikke lej og Småfolk. Har fått helt dilla på de klærne. I morgen ska jeg til en lokal butikk og håpe de har salg på Troll ull eller Memini.
Men altså det tar ikke fire timer.. Snakker om bortkasta kveld. Leiligheten skriker etter litt oppmerksomhet og rene ubretta klær har tatt over soverrommet. Går jeg bare rundt og håper noen skal gjøre det for meg?

Var på middag hos farfaren til David i dag. Er så veldig lett å slappe av der, og de blir så glade og herjer med David at jeg sitter alltid med en god følelse etter å ha vært der.
Han sto forresten minst 10 sekunder helt alene i dag! Jeg er så innmari stolt at det gjør nesten vondt i brystkassa.

David da han var ca. 5 måneder. Bollegutten :)


2 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen... :-S Noen dager eier man ikke tiltak.
    Takk for stemme og koselig kommentar på bloggen min. :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for fin kommentar. Gøy å få vite så mye om deg :D Gratulerer da ;) Nå har jeg lest mange innlegg av bloggen din, kommer helt sikkert til å fortsette med det! Fin blogg.

    Marthe

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...