tirsdag 23. februar 2010

Enda en djevellue.
Fulgte en oppskrift som ligger på nett. Den finner du her. Jeg strikket den i Dale baby ull. Tror det er en ny favoritt. Luen er 2 år, men passer ganske akkurat nå. Morsom å strikke og deilig myk. Fargen er også helt nydelig synes jeg da. Litt mildere versjon av djvelluen.

Ikke så lett å ta bilder av en vilter liten når man i tillegg har dårlig tid på morgenen :)

5 kommentarer:

 1. Synes den lua der (Gro`s) er mye søtere og enklere enn djevellua! :) Jeg felte av litt gradvis på tuppen der, så da ble det ikke så mye tupp som stakk opp. Men det er jo søtt både med og uten tupp :-d <3

  Joda, er fornøyd med VU jeg og, men glidelåsen var ødelagt. Eller, ikke akkurat glidelåsen, men trekket der hvor glidelåsen hadde røket var rett og slett spjæret opp! Så jeg fikk byttet inn den, fikk med ny hjem. Skulle det skje mer, så har jeg "ny" kvittering på den nå, så da er det bare å bytte igjen :-) Synes den virker litt lite lun rundt hodet, synes det er vanskelig å snørpe godt sammen. Jeg får se det an litt tenker jeg, tror kanskje jeg beholder begge posene ;)

  Tenkte faktisk å sy snuggle jeg, men jeg har jo ikke symaskin, hehe! Hører mange gjør det altså, får mange fine poser av det. Men om du skal kjøpe så tror jeg de er billigere på lilleprinsen enn alexi. Jeg betaler 599 for den på lilleprinsen, mens på Alexi kostet den 749. Nå var det riktignok litt stiv frakt-pris, men så får jeg med 2 poser på samme frakt, så da går det bra synes jeg.

  SvarSlett
 2. Ei sånn der lua i litt mørk rosa i str Mali trur eg hadde vært nyyydelig ;))) Tar du oppdrag? :p "gammeltante june"

  SvarSlett
 3. Kan godt gjør et forsøk June! :D Må kom meg tel byen å kjøp garn først! Og prøv meg fram tel et Mali hode! ;)

  SvarSlett
 4. Mange har byttet inn VU pga treg eller ødelagt glidelås, og fått ny. VU har forbedret dette problemet. Min var jo ødelagt på en annen måte, hehe. Men den nye ser helt fin ut hvertall :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin lue!! Så flink du er! Jeg har tenkt lenge på å prøve meg på strikking, men aldri kommet så langt..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...